Gjør innsjekking av mange deltakere enklere og raskere med QR-kode


Gjør innsjekking av mange deltakere enklere og raskere med QR-kode

Frode Hansen Nyengen | 06. jan 2017
4 minutter lesetid


Ingen liker følelsen av at noe er uorganisert, ei heller å måtte stå i lang kø for å registrere seg før et arrangement. Hvis du som arrangør velger en elektronisk innsjekksløsning med QR-koder vil du oppleve at registreringen går som en drøm.

Du skal på en konferanse og er ute i siste liten. Du opplever at køen til registreringen er lang, og i tillegg må du lete etter navneskiltet ditt blant hundrevis av andre.

Klokka går, og for hvert minutt den tikker merker du at du blir mer og mer irritert. “Hvorfor må jeg vente så lenge på å bli sjekket inn, det begynner jo straks?” Det må da finnes en enklere og mere effektiv løsning? Ja, det gjør det faktisk. Enkel innsjekk med QR-kode.

Som arrangør kan du droppe printede lister med navnene til deltakerne. Benytter du deg av QR-kode ved innsjekk på ditt neste arrangement, vil du fort oppleve at dette sparer både deg og deltakerne for mye tid og bekymringer. På denne måten får du hele tiden full oversikt over alle oppmøtte slik at du eventuelt kan formidle dette til hotellet, restauranten eller andre samarbeidspartnere.

Systemet fungerer også offline – så du trenger ikke bekymre deg for dårlig internettilgang.

En QR-kode (Quick Response code) er i praksis en slags strekkode, som kan minne litt om de vanlige strekkodene som du finner på varer i butikken. QR-koden på den andre siden kan inneholde mange typer informasjon. I denne koden skjuler det seg gjerne en nettadresse eller et telefonnummer, og har blitt svært populært for flere bransjer å ta i bruk. (kilde)

Det er mange fordeler med et slikt innsjekksystem:

  • Du sparer mye tid og fremstår som profesjonell og bedre organisert
  • Sikrer flyten og logistikken av deltakerne
  • Får bedre oversikt og letter etterarbeidet
  • Får fornøyde og mindre stressede deltakere

Fordelene med Provisos nyeste og oppdaterte QR innsjekksmodul:


  1. Effektivt: Deltakerne dine får en epost eller SMS dagen før arrangementet med QR-koden, som vises i form av et bilde eller en link og du kan enkelt skanne inn et stort antall deltakere veldig raskt.
  2. Gir oversikt: Koden skannes ved innsjekk og i løpet av kort tid har deltakeren blitt registrert og eventuelt fått printet ut sitt navneskilt. Fordi løsningen er integrert med Proviso Event, legger informasjonen seg inn i systemet direkte, og deltakerstatus (møtt/ikke møtt) blir registrert umiddelbart. Slik får du som arrangør full oversikt over deltakerne.
  3. Virker offline: Du trenger ikke et stabilt nett for å få den til å fungere. Det vil si at arrangementer med lokaler under bakkenivå eller med tykke murvegger ikke lenger trenger å ødelegge for innsjekkingen av deltakere.
  4. Kan også fungere selvstendig: Du trenger ikke å bruke Proviso Event eller sende ut QR-kode i forkant for å benytte deg av innsjekksmodulen. Det er bare å laste inn deltakerne fra din Excel-liste og registrere i vei. Noen arrangører har ekstra strenge krav til sikkerhet og ønsker ikke å sende ut noen kode i forkant til deltakerne. De krever at alle som skal inn skal vise legitimasjon og deretter sjekkes inn. Løsningen kan enkelt brukes på denne måten også, det er bare å søke opp navnet og klikke for “møtt” når gyldig legitimasjon er fremvist.
  5. Virker på alle typer utstyr: Modulen fungerer på flere typer digitale plattformer som mobil, nettbrett og pc.
  6. Bedre kontroll og mer treffsikker kommunikasjon : Når du i etterkant vet sikkert hvem som deltok, og hvem som ikke kom – treffer du bedre når du sender ut evaluering etter arrangementet. Ingen liker å få mailer om noe de ikke deltok på.

 

Ta gjerne kontakt med oss i Proviso dersom du lurer på noe rundt vår innsjekksløsning med QR-kode.

 

prøv proviso event

 

Gjør innsjekking av mange deltakere enklere og raskere med QR-kode
Skrevet av Frode Hansen Nyengen

Frode Hansen Nyengen er salg og markedssjef i Proviso. Han har mange års erfaring innen ulike nivåer av salg, både operativt og strategisk. Han er ansvarlig for selskapets salgs- og markedsaktiviteter, og er ofte Proviso ansiktet utad.

Andre leste også