Lag kurskalenderen din direkte i Proviso

Og publiser arrangementene dine automatisk når du åpner for påmelding!

Skjermbilde 2021-03-04 kl. 10.20.40

Har bedriften din mange arrangementer og kurs i løpet av et år?

Mangler du et sted å publisere dem eller må du "klippe og lime" fra litt ulike systemer for å få laget en kursoversikt med påmelding og betaling?

Skjermbilde 2021-03-03 kl. 15.12.41

Din egen kurskalender – med bedriftens egen design

Provisos nye modul for kurskalender gjør det mye enklere å publisere dine kurs og arrangementer – i en fiks ferdig portal som gir både deg og deltakerne dine bedre oversikt

Nå får alle som bruker Proviso for å invitere, registrere og håndtere deltakere, tilgang til enda et nytt verktøy som kan forenkle rutiner, spare mye tid og arbeid og i tillegg gjøre det enklere for deltakerne å finne relevante kurs og arrangementer. 

En av det største fordelene ved å bruke et nettbasert påmeldingssystem som Proviso, er at man har alt samlet på ett sted. All informasjon du trenger, finner du til enhver tid oppdatert og tilgjengelig i systemet. Dermed blir arbeidet med å administrere arrangementer og håndtere deltakere enklere og mer oversiktlig for alle som er involvert internt. Med Provisos nye modul får du som bruker enda mer samlet på ett sted!

Slik fungerer kurskalenderen

Du som bruker kjøper en ekstra modul i Proviso. I modulen kan du med et par enkle tastetrykk sette opp en fiks ferdig kursportal/kurskalender med bedriftens eget design. Du kan også integrere kurskalenderen direkte på dine hjemmesider.

  • Du kan legge til egne filtre, slik at deltakere enkelt kan søke dersom du har mange kurs og aktiviteter.
  • Alle arrangementer du legger inn i Proviso, blir ved en enkel avhuking også synlig i portalen (hvis man ønsker). 
  • Ønsker du at kurset/arrangementet skal være synlig i portalen og krysser av for det, så får du opp to ekstra felter du kan fylle inn – kort beskrivelse og eventuelt detaljer om kurset.
  • Lenke til påmelding følger automatisk med fra Proviso.
  • Dersom arrangementet har en deltakeravgift, blir den også synlig i portalen som en “fra”-pris.
  • Kurset ligger synlig frem til arrangementet har vært avholdt, deretter forsvinner det automatisk fra kalenderen. 

Ønsker du av en eller annen grunn at kurset ikke skal ligge i portalen lenger (før dato for arrangement har vært), er det bare å fjerne avhuking, så blir det automatisk borte.

Skjermbilde 2021-03-04 kl. 10.26.15

En profesjonell kurskalender til en brøkdel av normal pris

Ved å samle alle kursene dine på ett sted blir det mye enklere for deltakere å holde oversikten. Dessuten blir det enklere å melde seg på, da lenke til påmelding automatisk følger med fra Proviso.


Det siste året har gitt en boom for bruk av digitale kanaler og verktøy, og målgruppen din har flere kurs og aktiviteter å velge mellom på nett enn noen gang tidligere. Kurs som publiseres litt tilfeldig etter hvert som de avholdes, blir fort “borte” i vrimmelen av tilbud som folk skal holde oversikten over.
Kurskalender gjør at kurstilbudet ditt fremstår mer profesjonelt og ryddig, og det gir trygghet for deltakere om at du som arrangør er en profesjonell aktør.

Med Provisos kurskalender-modul får du en helt ny og profesjonell oversikt, til en brøkdel av hva en kurskalender/kursportal normalt vil koste. Dessuten får du ikke noe ansvar for drift og vedlikehold selv, det tar Proviso seg av. Og ikke minst, alt ligger i samme system, så du slipper å importere lenker og deltakere mellom ulike systemer.

Enklere blir det ikke! Kontakt oss her for mer informasjon.

...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!

PRØV GRATIS I 14 DAGER