Proviso app’er - full oversikt direkte fra mobilen

Full oversikt fra mobilen både for arrangør og deltaker

Proviso har to type app’er; en brukerapp hvor arrangør finner all informasjon om alle arrangementer og alle deltakere og en deltakerapp som gir deltakere all informasjon på ett sted og mulighet for å enkelt kunne kommunisere både med arrangør og andre deltakere.

Brukerapp (for arrangør)

Proviso brukerapp er en standard native app du som har tilgang til Proviso laster ned fra App Store / Google Play. Du får uten ekstra kostnader full tilgang til alle dine deltakere og arrangementer, også når du er på farten. Som bruker logger du deg inn og velger hvilket arrangement du ønsker å se nærmere på.

All informasjon du eller deltakerne har registrert, finner du i appen, og du kan kommunisere direkte med en eller flere deltakere på e-post og SMS. Er det et arrangement med betaling, kan du se betalingsstatus og evt. sende faktura på nytt ved behov. Alt du har spurt om på påmeldingsskjema og som deltakerne har svart på finner du igjen i appen.

telefonmedproviso

Deltakerapp (arrangementsapp)

I tillegg tilbyr Proviso deltakerapp (arrangementsapp). Du som bruker av Proviso kjøper tilgang til en ekstra modul i Proviso, som gir deg verktøyet du trenger for å lage apper.

Appen er nettbasert og settes enkelt opp for aktuelt arrangement. Appen distribueres direkte til deltakere som en lenke sendt på sms og deltakere trenger ikke gå til App Store eller Google Play for å laste ned noe. Det er heller ikke behov for å logge inn. Lenken er personlig og deltaker får enkelt opp egen informasjon.

I appen kan du samle all relevant og nyttig informasjon for deltakerne, så slipper de å lete gjennom arkiverte e-poster og gamle sms. I tillegg gir appen mulighet for deltakere å kommunisere enkelt med arrangør og andre deltakere før, under og etter arrangementet.

Litt fakta om deltakerapp fra Proviso:

  • Progressiv webapp (trenger ikke lastes ned fra Appstore / Google Play)
  • Enkelt å distribuere til deltaker på sms
  • Tilgang på deltakerliste for alle deltakere (slipper forhåndstrykk)
  • Ved digital innsjekk ligger QR kode integrert i app
  • Kommunikasjon mellom deltakere / arrangør
  • Enkelt å kopiere og gjenbruk apper til nye arrangementer
proviso_app
...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!

PRØV GRATIS I 14 DAGER