Publisering og avpublisering
Du publiserer enkelt nettsiden din for hele verden til å se (!) ved å klikke på knappen Publiser. Når nettsiden er publisert vil teksten på knappen endre seg og det røde symbolet Ikke publisert, blir endret til det grønne Publisert.
Du avpubliserer siden ved å trykke på knappen Avpubliser.
![]()
![]()