Skip to main content

I 2018 forventer deltakerne å kunne bruke app på dine arrangementer. Deltakerapp bidrar til høyere engasjement og større faglig utbytte. På kort tid har app som digital kommunikasjonsplattform på arrangement gått fra å være noe som er nytt og spennende, til å bli noe man som deltaker rett og slett forventer.

Det er ikke rart: Ingen annen eventteknologisk nyvinning aktiviserer og engasjerer deltakerne mer enn apper. Bruk av app for arrangementet gir optimal opplevelse og maksimalt utbytte – både faglig og sosialt – for deltakere (og for arrangør).

Aktive og involverte deltakere er oppskriften på å lykkes med arrangementet. Når du klarer å holde interessen og entusiasmen oppe – før, underveis og i etterkant –, da verdiøker du deltakeropplevelsen flere hakk. Når deltakerne dine ikke bare er “på” arrangement, men “i”, blir det en læringsopplevelse som huskes.

Les mer: Proviso lanserer deltakerapp: Gi deltakerne en enda bedre opplevelse

 

Full oversikt over arrangementet direkte fra mobilen

På større arrangementer skal deltakere ofte finne frem til flere lokasjoner og holde styr på parallellsesjoner. Det er ikke alltid like enkelt å huske hvor man skal til enhver tid, og det er fort gjort å forville seg i mylderet av folk og aktiviteter.

Deltakerapp skaper orden i “kaoset”. Når deltakeren har lastet ned appen, har de alltid oppdatert informasjon om arrangementet lett tilgjengelig på det ene digitale verktøyet de har med seg hvor enn de går; smarttelefonen. De kan enkelt se hva de selv er påmeldt, uten å måtte lete frem gamle SMS-er og e-poster.

Dermed er de alltid à jour med det som skjer, og de har full kontroll på agendaen.

Endringer i programmet i siste liten? Ingen fare. I appen har deltakeren alltid sanntidsoppdatert informasjon. Program, deltakerliste, kart, bilder, video – og mere til.

Har du elektronisk innsjekk på arrangementet? Også her blir det enklere for deltakeren å ha alt på ett sted, slik at han eller hun slipper å lete etter tilsendt SMS og e-post: QR-kode for innsjekk kan enkelt hentes opp i appen.

Senkede skuldre gir gladere deltakere, som igjen gir bedre kunnskapsoverføring.

Og som vi vet: Det faglige er bare én av grunnene til at folk kommer på arrangementet ditt. Vel så viktig er nettverking og mingling. Det å knytte kontakt med andre i bransjen og mingle med likesinnede er en av de største nytteverdiene ved å delta på konferanser og møter.

Arrangement er den perfekte arena for å bygge forretningsrelasjoner. Med Proviso-appen kan deltakerne enkelt kommunisere med hverandre, og med foredragsholdere.

Les også: 5 trender for arrangement i 2018

 

Så, hva er “hemmeligheten” ...

… bak det å avholde et arrangement som blir en snakkis i bransjen? Jo, det er å få deltakerne til å engasjere seg og delta aktivt – ikke bare underveis, men både før og etter arrangementet.

En egen app for deltakerne hjelper deg med å få til dette. Den skaper en spennende digital ramme rundt møtet som bidrar til mer samhandling og høyere engasjement.

Ganske enkelt en mye bedre totalopplevelse for alle involverte.

 

Lyst til å få vite mer om Provisos deltakerapp og hvordan den fungerer? Da anbefaler vi deg å melde deg på vårt gratis webinar onsdag 19. september.

New call-to-action