Pakker og priser

Vår prismodell er enkel og fleksibel. Velg den pakken med de modulene du trenger og oppgi forventet antall deltakere pr. år. Ved avtaleinngåelse betaler du et engangsbeløp i oppstart/etablering/opplæring og deretter et fast månedsbeløp så lenge avtalen løper. Alle avtaler gjelder for ett år, deretter har de tre måneders løpende oppsigelse. Du kan når som helst endre pakke, antall deltakere pr. år eller utvide antall lisenser. Du kan administrere egne lisenser. Ønsker du ikke fast avtale? Les mer her.

Basic

fra 1500,- / mnd *

Business

fra 3000,- / mnd *

Professional

fra 5500,- / mnd *
Antall deltakere pr. år inkludert i prisen
Ved et høyere antall deltakere pr. år, kontakt oss for pris
500 1000 1000
Invitasjoner og påmelding
SMS og e-post
Rapportering
Hotell- og rombestilling
Grupperegistrering
Evaluering
Meningsmålinger
Integrasjon mot Zoom + GoToWebinar
Websidemodul
Digital landingsside
Fakturering og kortbetaling
Elektronisk innsjekk
Kan kjøpes mot fast pristillegg pr. måned
eller pr. gang ved behov
fra 1250,- / mnd * fra 1250,- / mnd * fra 1250,- / mnd *
Deltakerapp
Kan kjøpes mot fast pristillegg pr. måned
eller pr. gang ved behov
fra 1250,- / mnd * fra 1250,- / mnd * fra 1250,- / mnd *
Kursbevis
Kan kjøpes mot fast pristillegg pr. måned
eller pr. gang ved behov
fra 650,- / mnd * fra 650,- / mnd * fra 650,- / mnd *
Prøv gratis Prøv gratis Prøv gratis

* Etableringskostnad tilkommer

Prosjektkunde? 

Vi skal bare gjennomføre et enkelt arrangement og ønsker derfor ikke å betale fast for et system eller ha opplæring.
Kan vi allikevel bruke Proviso? Ja, det kan dere. Fortell oss hva dere vil ha hjelp til, så setter vi sammen de 

elementene som trengs.
Vi planlegger, produserer og sender ut på deres vegne. De som ønsker får en enkel tilgang som gjør at der kan følge med på utviklingen av arrangementet, men dere trenger ikke gjøre noe mer!

Prisen pr. deltaker vil variere basert på hvor mange tjenester som benyttes og antall deltakere.

Les mer om det å være prosjektkunde hos Proviso eller kontakt oss for mer informasjon og tilbud.

fra 55,- per deltaker

Ofte stilte spørsmål


Er det noe du lurer på? Kanskje vi har fått det samme spørsmålet før? Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål her, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg!

Hva koster support? Og når er support tilgjengelig?

Support er inkludert i prisen og det koster ingenting å kontakte support hvis du har spørsmål om bruk av systemet! Supportavdelingen er åpen alle hverdager mellom kl 08:00 - 16:00 og kan nåes på chat, telefon og e-post. I tillegg får bruker etter innlogg tilgang til en detaljert brukerguide med beskrivelse og enkle opplæringsvideoer. Hvis du ber oss om å produsere på dine vegne tar vi betalt, men det vil alltid avtales i forkant.

Kan jeg bruke Proviso på mobiltelefonen min?

Ja, det kan du, men da anbefaler vi deg å laste ned brukerappen, som er gratis for alle våre brukere, uavhengig av pakke/versjon og tilleggstjenester ellers. Du finner den hos Google Play eller Appstore. I appen får du full oversikt over alle dine arrangementer, alle deltakere og all betalingsstatus og kan i tillegg enkelt sende ut forhådslagde e-post og sms'er, samt sende kopi av faktura.

Kan jeg bytte versjon/pakke etter avtaleinngåelse?

Ja, du kan enkelt bytte versjon/pakke hvis behovet endrer seg. Mange starter med Basic eller Business og oppgraderer etterhvert som de blir bedre kjent med Proviso. Alle tilleggsmoduler kan bestilles separat, uavhengig av pakke. Nye moduler utvikles løpende, noen blir inkludert i eksisterende pakker, mens andre blir lagt til som tilleggsmoduler man kan kjøpe tilgang til enten fast eller ved behov.

Hva koster Proviso per deltaker?

På volum har vi følgende intervaller: 500, 1000, 2000, 3000, 4000 og intervaller opp til 10000 deltakere pr. år. Har du over 10000 deltakere pr. år setter vi opp et tilpasset tilbud. Du estimerer selv hvilket volum du har behov for. Hvis du går over/under estimert volum tilpasser vi månedsprisen basert på faktisk volum. Har du et stort volum, vil månedsprisen gå litt opp, men prisen pr. deltaker gå litt ned.

Hvor mange brukerlisenser er inkludert?

Du får 1, 2 eller 4 lisenser ved oppstart, basert på hvilken versjon du velger. Det tilkommer ingen løpende lisenskostnad pr. bruker pr. år. Trenger du flere lisenser enn det som er i pakkene, bestiller/betaler du enkelt for dette som en engangskostnad. Du kan selv enkelt administrere egne lisenser hvis noen slutter og andre skal ta over brukeren.

Hvis jeg bare her ett arrangement, kan jeg likevel benytte Proviso?

Ja det kan du. Fortell oss hva du trenger og av alle tilgjengelige funksjoner/tilleggsmoduler. Vi produserer på dine vegne og du betaler kun for produksjon av de elementene du har valgt, + en stykkpris pr. deltaker. Du får ingen løpende kostnader. Du får tilgang til Proviso slik at du kan følge med den løpende utviklingen.

Prøv gratis i 14 dager


Prøv gratis i 14 dager