Pakker og priser

Vår prismodell er enkel og fleksibel. Enten velger du den versjonen som passer deg best (Basic, Business eller Professional) og betaler en fast sum pr. måned basert på volum, eller du plukker akkurat det innholdet du trenger fra alle versjonene og vi setter sammen en løsning med en pris pr. deltaker for et enkeltstående arrangement (Project). Se ellers FAQ under eller kontakt oss for mer informasjon.

Basic

fra 1500,-

per måned

 • Invitasjoner og påmelding
 • SMS og e-post
 • Rapportering
 • GDPR-klar

Prøv gratis
Professional

fra 5500,-

per måned

 • Invitasjoner og påmelding
 • SMS og e-post
 • Rapportering
 • GDPR-klar
 • Hotell- og rombestilling
 • Grupperegistrering
 • Evaluering
 • Websidemodul
 • Fakturering og kortbetaling
 • Meningsmåling
 • Digital landingsside

Prøv gratis
Project

fra 55,-

per deltaker

 • Vi skal bare gjennomføre et enkelt arrangement. Hva med oss?

 • Sett sammen de elementene du trenger fra Basic, Business og Professional. Vi produserer og sender ut på dine vegne.

Kontakt oss

Tilleggsmoduler

Elektronisk innsjekk (QR kode)

For en smidig og rask innregistrering på selve arrangementsdagen anbefales elektronisk innsjekk. Med Proviso sin modul for elektronisk innsjekk sender du deltakerne en SMS eller e-post med QR-kode før arrangementet. QR koden kan også integreres i deltakerapp.

Du kan raskt og enkelt skanne inn deltakere og eventuelt printe ut navneskilt samtidig. Alt nødvendig utstyr kan kjøpes eller leies av Proviso. Modulen bestilles som en separat modul/tjeneste og kan benyttes uavhengig av versjon. 

App for deltakere

Med deltaker-appen gjør du det enkelt for deltakerne dine å ha all informasjon om arrangementet på ett sted. Program, kart, informasjon om foredragsholdere og deltakerlister er blant de mest vanlige sidene.

Appen er webbasert slik at deltakerne ikke trenger å gå via Google Play eller Appstore for å laste ned noe. Den kan likevel enkelt legges til og lagres som et ikon på alle moderne telefoner.

Bruker du digital innsjekk fra Proviso vil deltakerne finne koden sin direkte i appen. Deltakerne kan kommunisere med hverandre og du kan stille spørsmål og få svar direkte gjennom appen.

Kursbevismodul

Proviso har en egen kursbevismodul som gjør det enkelt å automatisere utsendelse av kursbevis til alle bekreftede deltakere. Deltakeren mottar en unik lenke, hvor de kan laste ned sitt kursbevis som et PDF-dokument.

Vi legger enkelt inn ønskede maler, så henter systemet automatisk inn deltakerinformasjon og arrangementsinformasjon og fletter inn på riktig sted. Signaturer skannes inn og kan enkelt byttes ut fra gang til gang hvis det er ulike personer som skal signere.

Ofte stilte spørsmål


Har du et spørsmål? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene under. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål her, kontakt oss gjerne så hjelper vi deg!

Hva koster support?

Support koster ingenting ekstra! Supportavdelingen er åpen alle hverdager mellom kl 08:00 - 16:00 og kan nåes på chat, telefon og e-post. I tillegg får bruker etter innlogg tilgang til en detaljert brukerguide med beskrivelse av alle funksjoner i Proviso og enkle opplæringsvideoer.

Kan jeg bruke Proviso på mobiltelefonen min?

Ja, det kan du, men da anbefaler vi deg å laste ned brukerappen, som er gratis for alle våre brukere, uavhengig av pakke/versjon og tilleggstjenester ellers. Du finner den hos Google Play eller Appstore. I appen får du full oversikt over alle dine arrangementer, alle deltakere og all betalingsstatus og kan i tillegg enkelt sende ut forhådslagde e-post og sms'er, samt sende kopi av faktura.

Kan jeg bytte versjon/pakke?

Ja, du kan enkelt bytte versjon hvis behovet endrer seg. Mange starter med Basic eller Business og oppgraderer eller legger til tilleggsmoduler etterhvert som de blir bedre kjent med Proviso. Alle tilleggsmoduler kan bestilles separat, uavhengig av pakke.

Hva koster Proviso per deltaker?

På volum har vi følgende intervaller: 500, 1000, 2000, 3000, 4000 og 5000 deltakere pr. år. Du estimerer selv hvilket volum du har behov for. Hvis du går over/under estimert volum tilpasser vi månedsprisen basert på faktisk volum. Har du et stort volum, vil månedsprisen gå litt opp, men prisen pr. deltaker gå litt ned.

Hvor mange brukerlisenser er inkludert?

Du får 1, 2 eller 4 lisenser ved oppstart, basert på hvilken versjon du velger. Det tilkommer ingen løpende lisenskostnad pr. bruker pr. år. Trenger du flere lisenser enn det som er i pakkene, bestiller/betaler du enkelt for dette som en engangskostnad.

Kan jeg plukke selv bare det jeg trenger for ett arrangement?

Med Proviso Project velger du fra alle tilgjengelige funksjoner/tilleggsmoduler og setter sammen det du trenger for ett enkeltstående arrangement. Da betaler du for produksjon av de elementene du har valgt, og en stykkpris pr. deltaker – men du har ingen løpende kostnader.

Prøv gratis i 14 dager

Prøv gratis i 14 dager