Skip to main content

Om Proviso

Proviso er leverandør av nettbaserte tjenester som gjør det enklere å planlegge, markedsføre og gjennomføre arrangementer med mange deltakere.

Siden 2000 har våre programvareløsninger og rådgivningstjenester hjulpet arrangører over hele Norge med å lage vellykkede møtearenaer og deltakeropplevelser.

Dette gjør vi 

Vi er Norges ledende teknologibedrift innenfor påmeldingssystem og deltakeradministrasjon. I tillegg bistår vi kundene våre med hjelp til å finne arrangementssted og planlegge, organisere og gjennomføre arrangementer.

Proviso_Finance

GOD FØLELSE FRA START TIL SLUTT

Vi gjør det enklere å lage små og store arrangementer

Med vårt nettbaserte påmeldingssystem kan du planlegge, markedsføre og gjennomføre et arrangement med alt det innebærer: sende ut invitasjoner, håndtere påmelding og betaling, svare på henvendelser, kontakte, sjekke inn og involvere deltakere, sende ut evaluering i etterkant og mye, mye mer.

Proviso har over 23 års erfaring med arrangementer og står klare til å hjelpe deg og gi råd om du trenger det. Vårt mål er at du som arrangør skal ha en god følelse fra start til slutt, og at arrangementet ditt blir en suksess!

Les om vårt påmeldingssystem

SPAR TID OG ARBEID

Vi er det praktiske bindeleddet mellom arrangør og arrangementssted

Vi samarbeider med alle hoteller og konferansesteder i Norge og har god oversikt over fasiliteter og kapasitet. Gir du oss noen stikkord på hva du er på jakt etter, så finner vi raskt noen gode alternativer til deg. Ønsker du å benytte deg av et av dem, bestiller vi for deg og følger opp praktiske frister og oppgaver videre. Dette vil spare deg for mye tid og arbeid!

Se hvordan vi hjelper deg å finne arrangementssted

 

Proviso- illustrations _Hotel-eventplace
Proviso- illustrations _Marketing

ENKLERE PLANLEGGING, BEDRE UTELLING

Vi hjelper bedrifter med å lage arrangementene de drømmer om

Mer verdifulle møter, enklere planlegging, bedre uttelling. Uansett størrelse og format på arrangementet ditt (fysisk, digitalt eller hybrid), så hjelper vårt påmeldingssystem deg med å planlegge og organisere det, engasjere deltakerne og samle inn data og tilbakemeldinger som gjør ditt neste arrangement enda bedre.

Les mer om hvordan vi har hjulpet noen av våre kunder her.

 

Hvorfor benytte Proviso?

Vårt syn er at planlegging og gjennomføring av arrangementer ikke skal behøve å være så komplisert.
Proviso frigjør tid og ressurser, slik at du kan fokusere på det aller viktigste: å skape godt faglig innhold og
gode opplevelser for deltakerne og samarbeidspartnerne dine.

Her er noe av det som skiller oss ut

som leverandør og system:

Løsninger som kan skreddersys dine behov: 

Du trenger aldri å betale for mer enn du trenger. Du kan skalere volum opp eller ned, slik at avtalen alltid gjenspeiler det behovet du faktisk har til enhver tid. Systemet utvikles og oppgraderes fortløpende, i takt med utviklingen generelt og ønsker fra markedet. Det betyr at Proviso vokser sammen med deg, slik at du ikke trenger å bytte til et nytt system når virksomheten utvides og behovene endrer seg. Systemet er fleksibelt å bruke, slik at håndtering av deltakerne enkelt kan tilpasses akkurat ditt arrangement.

Sikrer dine data

Urolige tider stiller ekstra høye krav til god sikkerhet i IT-systemer, for å beskytte skjermingsverdig informasjon. I Proviso-systemet har datasikkerhet og risikoreduserende tiltak høyeste prioritet. 

  • Vi tar GDPR på alvor og hjelper våre brukere (arrangører) med å samle inn deltakeres data på en riktig måte.
  • Vi sørger for sikker behandling og lagring av alle data, med datasenter i Norge og kryptering av alle personlige deltakerdata.

Oppfølging og support som gjør deg trygg

Du har full tilgang til vår supportavdeling alle hverdager, på telefon, e-post og chat. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med alt du måtte lure på, fra tekniske spørsmål om systemet til gode råd og nyttige tips for profesjonell gjennomføring av arrangementer. Du kan alltid være trygg på at du raskt får kyndig hjelp – på norsk, i norsk åpningstid, av eksperter som skjønner nøyaktig hva slags problem du har. 

Du kan bruke oss som arrangementsansvarlig

Har dere av og til arrangementer, men egentlig ikke tid, kompetanse eller system til å håndtere detaljene som kreves? Fortell oss hva du trenger hjelp til, så planlegger og gjennomfører vi sammen med deg. Vi hjelper deg med det du måtte trenge, enten det er små enkeltoppgaver eller det totale ansvaret for arrangementet. Vi jobber med både fysiske, digitale og hybride arrangementer.

Applikasjonen Proviso

Proviso AS eier og utvikler egen software.

bruke_proviso

Eiere selskapet Proviso AS

ECIT Tech Holding AS 90,05%

ECIT tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen IT, økonomi og forretningsløsninger. ECIT er et børsnotert selskap i sterk vekst, og har over 100 kontorer i Europa. Teknologiske løsninger, lokal tilstedeværelse,  proaktivitet, kunnskap og erfaring gir kunder forutsetninger for fremtidsrettet og effektiv drift.

Les mer om ECIT her

Ansatte 9,95%

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager