Skip to main content

Elektronisk innsjekk (QR)

FAKTASIDE

Bilde2 insjekk

Generelt om elektronisk innsjekk (QR innsjekk)

Elektronisk innsjekk er en rask og effektiv måte å sjekke inn deltakerne på når de kommer til arrangementet. Arrangør har til enhver tid full kontroll på hvem og hvor mange som har kommet, og deltakerne slipper kø og mangelfulle lister på papir hvor det skal krysses av.

Elektronisk innsjekk i Proviso gjøres enkelt ved å sende en personlig QR-kode til deltakerne som sms, e-post eller gjennom deltakerapp før arrangementet starter. 
Deltaker henter frem QR-koden på sin mobil når de ankommer, arrangør skanner inn koden og deltaker er ferdig sjekket inn.

Arrangør har tilgang på rapporter som til enhver tid viser hvem som har blitt skannet inn (og ikke skannet inn). Rapporten viser også hvilket innsjekkspunkt deltakeren er skannet inn på, og til hvilken dag og tid. Skannes deltakeren flere ganger på samme innsjekkspunkt vil oversikten også vise dette.

Skann med PC og håndholdt skanner

Du kan skanne direkte fra Proviso med en vanlig PC tilkoblet en håndholdt skanner. Du ser til enhver tid hvor mange bekreftede deltakere du har, og hvor mange av disse som er skannet inn. Du kan også sjekke inn deltakere manuelt, hvis en deltaker ikke har QR-kode tilgjengelig.

Utskrift av navnelapper

Hvis du sjekker inn med pc og håndholdt skanner, kan du koble til printer og skrive ut navnelapper. Du definerer selv hva som skal stå på navnelappen.

Kombinasjoner av disse kan skrives ut; fornavn, etternavn, tittel, bedrift, kategori, ekstrafelt 1.-7, logo og selve QR-koden.

Hvordan genereres QR-koden og hva inneholder den?

QR-koden genereres automatisk ved bruk av flettekoder, og innholdet som ligger i koden tilpasses hver enkelt deltaker i henhold til den informasjonen de har gitt ved registrering.

skanner2
Skjermbilde 2022-10-31 kl. 10.14.42

Skann med egen mobil

Du kan laste ned Proviso bruker-app og skanne inn deltakere direkte fra din egen mobil, og trenger da ikke noe annet eksternt utstyr. (NB! du kan ikke skrive ut navnelapper med skann fra mobil)

Eksterne gjestebrukere

Har du et arrangement med mange deltakere, og/eller mange innsjekkspunkter, kan det være behov for ekstra hjelp til skanning. Du kan selv invitere gjestebrukere, slik at de kan laste ned bruker-appen til Proviso, logge seg inn og hjelpe deg med å skanne inn deltakere. Du bestemmer selv hvor lenge en gjestebruker skal ha tilgang, og de vil kun få tilgang til det ene arrangementet. Du bestemmer også om en gjestebruker skal se hele deltakerlisten eller bare kunne skanne. Det det koster ikke noe ekstra å benytte gjestebrukere.

 

 

Flere innsjekkspunkter og ulikt innhold

Du kan ha ett eller flere innsjekkspunkter. Kanskje er det flere innganger til lokalet eller du trenger innsjekk på ulike deler av arrangementet, f.eks. egen innsjekk til middag.

Har du definert et innsjekkspunkt som «middag» kobler du dette opp mot samme informasjon i påmeldingsskjemaet, slik at kun de som faktisk har meldt seg på middag vil kunne sjekke inn her. Har du et arrangement med mange utstillere, kan disse defineres som innsjekkspunkter og utstillerne kan enkelt skanne inn de som besøker standen og informasjonen kan senere hentes ut som rapporter i Proviso.

Du kan definere hvor mange ganger en QR-kode skal kunne benyttes på et innsjekkspunkt. Kanskje skal koden kun brukes en gang ved adkomst, eller mange ganger, dersom du ønsker at deltakere skal sjekke inn hver gang de går ut og inn av lokalet.

Skjermbilde 2022-10-31 kl. 10.28.42

Elektronisk innsjekk (innsjekk med QR-kode) er en frittstående modul i Proviso du kan kjøpe tilgang til, uavhengig av hvilken versjon du ellers bruker (Basic, Business, Professional og Project). Vi kan hjelpe deg med leie av utstyr, evt. oppsett og kjøp av eget utstyr, samt praktisk hjelp på selve arrangementsdagen ved behov.

Skjermbilde 2022-10-31 kl. 09.48.12

Slik ser det ut i
Proviso for brukeren
som skal sette opp
elektronisk innsjekk.

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager