Skip to main content

Kurskalender

FAKTASIDE

Skjermbilde 2022-12-19 kl. 14.38.32

Generelt om kurskalender

Har du mange åpne kurs og arrangementer fordelt utover året, kan det være enkelt og ryddig både for deg og deltakerne å samle disse i en felles oversikt. Det blir enklere å promotere kursene og du fremstår som en mer profesjonell leverandør.

Ved å benytte modulen Kurskalender i Proviso setter du enkelt opp en profesjonell kurskalender i løpet av noen få minutter.

Deretter kan du eller andre brukere i din bedrift, hver gang det legges til et kurs/arrangement i Proviso, selv huke av for om det skal være synlig i kurskalenderen eller ikke. Når dato for kurs/arrangement har passert vil det automatisk bli borte fra kurskalenderen. Altså en kurskalender som oppdaterer seg selv helt automatisk etterhvert som nye arrangementer blir lagt inn i Proviso eller datoer blir passert.

Hvem og hvordan sette opp en kurskalender

Når bedriften din har kjøpt tilgang til modulen Kurskalender er det administratoren på din konto hos Proviso som har rettigheter til å sette opp selve "rammeverket". Hvis du ikke vet hvem det er så kontakt vårt CST og spør.

Administrator legger inn logo, toppbanner, overskrift og eventuelt en ønsket overordnet tekst/forklaring.
I tillegg kan administrator legge til ulike filtre dere ønsker deltaker skal kunne filtrere på; sted (geografi, følger arrangementsted), type kurs og type innhold. Navn på filtrene kan endres og det kan legges til egne punkter under filtrene.

Kurskalenderen kan kobles opp mot din egen hjemmeside eller publiseres som den er på ønsket sted.

Proviso- illustrations _Event Calendar-1
Skjermbilde 2022-12-20 kl. 08.19.23

Bruker velger selv hvilke kurs/arrangementer som skal være synlig

Når kurskalender er aktivert, og bruker legger inn nye kurs og arrangementer i Proviso, kommer det frem et ekstra lite "avsnitt" med felter.

Bruker kan der huke av for om arrangementet skal være synlig i kurskalender eller ikke. Dersom det er huket av for å vises i kurskalender, vil det bli synlig når arrangementet åpnes for påmelding. Bruker kan når som helst fjerne avhuking dersom det likevel ikke skal vises.

Når dato for når kurset skal avholdes er passert blir det automatisk borte fra kurskalenderen.

Kursbeskrivelse

Bruker kan selve legge til en kort beskrivelse av kurset, samt en lengre tilleggsinformasjon ved behov. Dette gjøres samtidig som kurset/arrangementet legges inn i Proviso, slik at alt kan gjøres i en og samme operasjon. (Det kan også legges til på et senere tidspunkt.)

Lenke til påmeldingsskjema følger automatisk med over til kurskalenderen.

Dersom kurset/arrangementet har en pris, vil prisen bruker har satt på kategori følge med over i kurskalenderen. Har du flere priser vil "fra"-prisen (den rimeligste) være synlig.

Bruker kan også velge hvilke filterelementer som skal benyttes (hvordan deltakere skal kunne filtrere blant alle kursene i selve kurskalenderen).

Skjermbilde 2022-12-19 kl. 14.43.05

Kurskalender  er en frittstående modul i Proviso du kan kjøpe tilgang til, uavhengig av hvilken versjon du ellers bruker (Basic, Business eller Professional).  Bedriften din får en profesjonell kursportal, som automatisk oppdateres, og dere slipper å tenke på drift eller vedlikehold.

Skjermbilde 2022-12-19 kl. 14.32.07

Slik ser det ut i Proviso for brukeren når kurset skal legges til i kurskalenderen.

 

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager