Få flere påmeldte med riktig invitasjon

Elektronisk invitasjon

Tenk nøye gjennom design og innhold i invitasjonen.
Den er det viktige førsteinntrykket potensielle deltakere får av ditt arrangement, og du konkurrerer med mange om oppmerksomheten!

invitasjon

Du konkurrerer med mange om oppmerksomhet når du sender ut invitasjoner. Vær klar og tydelig, ikke ha for mye tekst, og bruk gode bilder av høy kvalitet!

Du kan lage og sende profesjonelle invitasjoner både på e-post og via SMS ved hjelp av enkle, ferdiglagde maler i Proviso. Det er enkelt å innarbeide bedriftens grafiske profil i malene eller å lage egne tilpassede maler.

I tillegg finnes et stort utvalg flettekoder, som gjør invitasjonen mer personlig og tilpasset når den sendes deltakerne.

Bruker du Proviso til å sende ut invitasjoner, får du full kontroll over alle deltakere fra start – de som har meldt seg på, som ikke har besvart, eller som har svart at de ikke kan delta (med den smarte ‘kan ikke delta’-funksjonen). Det gjør det enklere for deg å følge opp deltakerne videre med riktig kommunikasjon. Hvis man allerede er påmeldt eller har sagt fra at man ikke kan delta, er det ganske irriterende å få en påminnelse om å melde seg på. 

Velger du personlige invitasjoner, får deltaker en lenke til ferdig utfylt registreringsskjema, hvor fornavn, etternavn og e-post ikke kan endres av deltaker. Det betyr at deltaker heller ikke kan videresende lenken, slik at andre som ikke er invitert direkte, kan melde seg på. Det er enkelt for deltaker at informasjonen er ferdig utfylt, og det sikrer deg at kun de som faktisk er invitert, kommer.

Du kan også sende en helt åpen invitasjon til dine deltakere. Det betyr at lenken til registreringsskjemaet ikke har ferdig utfylte felter. Da kan mottaker enkelt sende invitasjonen videre eller dele lenken til registreringsskjemaet med andre. Har du egne nettsider, kan lenke til påmelding enkelt publiseres der eller deles i sosiale medier, etc.