Få flere påmeldte med riktig invitasjon

Invitasjon på e-post

Tenk nøye gjennom design og innhold i invitasjonen.
Den er det viktige førsteinntrykket potensielle deltakere får av ditt arrangement, og du konkurrerer med mange om oppmerksomheten!

Lag profesjonelle e-post-invitasjoner

Du kan enkelt lage og sende profesjonelle invitasjoner på e-post ved hjelp av enkle, ferdiglagde maler.

Det finnes mange ulike maler for ulik bruk med ulikt innhold. Det er enkelt å innarbeide bedriftens grafiske profil i malene eller å lage egne tilpassede maler.

I tillegg finnes et stort utvalg flettekoder, som gjør invitasjonen mer personlig og tilpasset når den sendes deltakerne.

Bruker du Proviso til å sende ut invitasjoner, får du full kontroll over alle deltakere fra start – de som har meldt seg på, som ikke har besvart, eller som har svart at de ikke kan delta (med den smarte ‘kan ikke delta’-funksjonen). Det gjør det enklere for deg å følge opp deltakerne videre med riktig kommunikasjon. Hvis man allerede er påmeldt eller har sagt fra at man ikke kan delta, er det ganske irriterende å få en påminnelse om å melde seg på. 

screenshot_test

Åpen eller personlig invitasjon

Av og til skal en invitasjon være personlig, og iblant er det fint at invitasjoner blir delt.

Velger du personlige invitasjoner, får deltaker en lenke til ferdig utfylt registreringsskjema, hvor fornavn, etternavn og e-post ikke kan endres av deltaker. Det betyr at deltaker heller ikke kan videresende lenken, og andre som ikke er invitert direkte, kan dermed ikke melde seg på. Det er enkelt for deltaker at informasjonen er ferdig utfylt, og det sikrer deg at kun de som faktisk er invitert, kommer.

Du kan også sende en helt åpen invitasjon til dine deltakere. Det betyr at lenken til registreringsskjemaet ikke har ferdig utfylte felter. Da kan mottaker enkelt sende invitasjonen videre eller dele lenken til registreringsskjemaet med andre. Har du egne nettsider, kan lenke til påmelding enkelt publiseres der eller deles i sosiale medier, etc.

digital invitasjon
...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis