Skip to content

Invitasjon og påmelding

Flere deltakere med elektronisk invitasjon og påmeldingsskjema

Proviso_Invitation

Lag profesjonelle invitasjoner

Du kan enkelt lage og sende profesjonelle invitasjoner på e-post ved hjelp av enkle, ferdiglagde maler.

Det finnes mange ulike maler for ulik bruk med ulikt innhold. Det er enkelt å innarbeide bedriftens grafiske profil i malene eller å lage egne tilpassede maler.

I tillegg finnes et stort utvalg flettekoder, som gjør invitasjonen mer personlig og tilpasset når den sendes deltakerne.

Bruker du Proviso til å sende ut invitasjoner, får du full kontroll over alle deltakere fra start – de som har meldt seg på, som ikke har besvart, eller som har svart at de ikke kan delta (med den smarte ‘Kan ikke delta’-funksjonen). Det gjør det enklere for deg å følge opp deltakerne videre med riktig kommunikasjon. Hvis man allerede er påmeldt eller har sagt fra at man ikke kan delta, er det irriterende å få en påminnelse om å melde seg på. 

Åpen eller personlig invitasjon

Av og til skal en invitasjon være personlig, og iblant er det fint at invitasjoner blir delt.

Velger du personlige invitasjoner, får deltaker en lenke til ferdig utfylt registreringsskjema, hvor fornavn, etternavn og e-post ikke kan endres av deltaker. Det betyr at deltaker heller ikke kan videresende lenken, og andre som ikke er invitert direkte, kan dermed ikke melde seg på. Det er enkelt for deltaker at informasjonen er ferdig utfylt, og det sikrer deg at kun de som faktisk er invitert, kommer.

Du kan også sende en helt åpen invitasjon til dine deltakere. Det betyr at lenken til registreringsskjemaet ikke har ferdig utfylte felter. Da kan mottaker enkelt sende invitasjonen videre eller dele lenken til registreringsskjemaet med andre. Har du egne nettsider, kan lenke til påmelding enkelt publiseres der eller deles i sosiale medier, etc.

Proviso_Communication
Proviso- illustrations _Register

Bygg påmeldingsskjema samtidig som du registrerer arrangementet

Det er raskt og enkelt å lage påmeldingsskjema ved hjelp av maler eller tidligere arrangementer.

Når du legger inn arrangementet ditt i Proviso, bygger du samtidig opp et påmeldingsskjema (registreringsskjema). Dette skal senere enten inkluderes i en invitasjon og sendes som e-post eller SMS til potensielle deltakere og/eller publiseres som en lenke på nettet, på sosiale medier eller andre steder. 

Du kan bruke ferdige maler som ligger i Proviso, få maler tilpasset bedriften eller lage et arrangement helt på nytt. Har du et tidligere arrangement i Proviso, kan du enkelt kopiere dette og bare gjøre nødvendige småjusteringer.

Med en fleksibel og tilpasset registreringsside kan du håndtere både enkle og avanserte arrangementer.

Hva slags informasjon trenger du fra deltakeren?

Har du behov for grupperegistrering, betaling eller ulike deltakerkategorier? Spør om alt du trenger, men ikke om mer enn nødvendig ...

Av og til holder det å samle inn kun e-post og navn på deltakeren, mens andre ganger trenger du mer informasjon. Kanskje ønsker du å dele opp deltakerne i flere kategorier og tilby ulike aktiviteter og sesjoner til disse.

Kanskje er det et arrangement som koster penger, og du vil gjerne at deltakerne betaler ved registrering. Hva med overnatting? Skal du gi deltakerne mulighet til å bestille rom samtidig og kanskje til og med dele rom med noen andre og splitte fakturaen på flere deltakere?

Trenger du grupperegistrering? At en deltaker kan melde på flere og kanskje få en samlet faktura for alle "sine" deltakere?

Tenk nøye gjennom logistikken på arrangementet når du lager påmeldingsskjema, slik at du er sikker på at du har fått med alt du trenger svar på av deltakerne før du publiserer lenken.

Proviso_Information
 

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager