Skip to content
1 min lesetid

Sjekk inn deltakerne dine digitalt med din egen mobil - nå også for "gjesteskannere"

Featured Image

Bruker du fortsatt navnelister på papir som du krysser ut når deltakerne kommer? Og forhåndstrykker navneskilt som ligger utover et langt bord?

Da er det på tide å gjøre en vri! Med Proviso sin modul for elektronisk innsjekk sendes en SMS (eller e-post) med QR-kode til deltakerne rett før arrangementet – og du kan raskt og enkelt skanne inn deltakere når de kommer. Du slipper å lete i lister og krysse av, alle deltakere er sikre på å bli "funnet" og du har full kontroll på hvem som er der. 

Trenger du navneskilt, kan du velge å printe det ut samtidig med innsjekk. Du sparer mye jobb, sparer miljøet (fordi du bare printer ut til de som faktisk kommer) og gjør det enklere både for deg selv og deltakeren.

Og det beste av alt: skal du ikke printe ut navnelapper, trenger du null utstyr, bare bruk din egen mobil! Last ned Proviso brukerapp fra Google Play eller AppStore og logg inn med din vanlige tilgang til Proviso. Du finner alle dine arrangementer i appen og all nøkkelinformasjon om alle deltakere. Har du tilgang til QR innsjekk modulen er det bare å skanne i vei!

Har du et stort arrangement hvor du trenger flere til å hjelpe deg med skanningen? Ny versjon av Proviso brukerapp blir gjort tilgjengelig for våre kunder i løpet av uke 39. Der blir det også åpnet for "gjesteskannere", slik at du selv som bruker av Proviso kan invitere og gi tilgang til så mange medhjelpere du ønsker. Du bestemmer selv hvilke arrangementer de skal ha tilgang til og hvor lenge tilgangen skal være aktiv. Det er gratis å legge til "gjesteskannere" og ikke behov for ekstra lisenser.

 

Abonner på nyhetsbrev

New call-to-action