Skip to main content

Vil du at Proviso skal snakke med andre systemer du benytter?

Proviso har utviklet et åpent API som gjør det enkelt og rimelig å integrere med ander systemer.

2-Proviso_Marketing

Oppdaterer du samme informasjon flere steder?

Ville det ikke vært fint om informasjonen fra påmeldingssystemet automatisk ble oppdatert i CRM-systemet?

Mange jobber fortsatt med flere systemer, som inneholder til dels samme informasjon, og som manuelt må oppdateres flere steder etter at et arrangement er gjennomført. Det kan være enkel informasjon om deltakere, bekreftelser på samtykker, eller informasjon som skal inn i regnskapssystemet eller til økonomiavdelingen.

I dag kan de fleste moderne systemer kobles sammen på logiske måter. Dette kan spare bedriften for mye tid og arbeid, samt redusere feilkilder og etterslep av manglende oppdateringer.

Standard API eller skreddersøm?

Proviso har utviklet et standard API, men trenger du mer avanserte løsninger, skreddersyr vi gjerne.

Proviso er et moderne og åpent system, som enkelt lar seg integrere med andre tilsvarende systemer. Vi har utviklet et standard API, slik at du til en lav kostnad kan koble Proviso sammen med andre systemer du benytter.

API’et lar deg administrere arrangementer, kurs, møter og deltakere, organiserer automatisk dataflyt mellom systemer og gir adgang til arrangementer og deltakerdetaljer før, under og etter gjennomføring.

Har din bedrift andre behov og ønsker en mer avansert integrasjon, kan vi sammen finne gode løsninger for det. Kontakt oss for å fortelle hva dere ønsker å løse, så kommer vi med forslag til løsning, estimat for jobben og forventet fremdriftsplan. 

ØNSKER DU Å FÅ TILSENDT DOKUMENTASJON AV VÅR STANDARD LØSNING, KONTAKT OSS HER

Proviso_Secure data V2

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?
Da bør du gi Proviso et forsøk!

Prøv gratis i 30 dager