Elektronisk innsjekk gir fornøyde deltakere

Elektronisk innsjekk med QR-kode fra mobil

Effektiv og knirkefri innsjekk gir en god start for både deltakere og arrangør.

Rask og køfri innsjekk med eller uten navneskilt

Bruker du fortsatt navnelister på papir som du krysser ut når deltakerne kommer? Og forhåndstrykker navneskilt som ligger utover et langt bord?

Da er det på tide å gjøre en vri! Med Proviso sin modul for elektronisk innsjekk sendes en SMS (eller e-post) med QR-kode til deltakerne rett før arrangementet – og du kan raskt og enkelt skanne inn deltakere når de kommer. Du slipper å lete i lister og krysse av, og alle deltakere er sikre på å bli "funnet". 

Trenger du navneskilt, kan du velge å printe det ut samtidig med innsjekk. Du sparer mye jobb, sparer miljøet (fordi du bare printer ut til de som faktisk kommer) og gjør det enklere både for deg selv og deltakeren.

innsjekk

Følg med i backoffice underveis

Du har løpende oversikt i Proviso over nøyaktig hvor mange deltakere som til enhver tid har kommet.

Backoffice i Proviso gir deg full oversikt over hvilke deltakere som til enhver tid har møtt eller ikke møtt. Du får mindre behov for innregistreringspersonell, og ikke minst - du sikrer at det ikke sendes ut evaluering til andre enn de som faktisk har møtt!

Du kan i forkant definere flere ulike punkter på arrangementsstedet hvor det skal være pålagt å sjekke inn, og du kan koble disse opp mot aktiviteter deltaker har meldt seg på. Har du f.eks. festmiddag, får kun de som har meldt seg på, mulighet til å sjekke inn ved den inngangen.

Bruker du deltaker-appen fra Proviso, kan du også legge QR-koden synlig der og gjøre det enda enklere for deltakeren.

innsjekk
...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!