Skip to main content

Markedsføring av arrangementet

Digitale verktøy for bedre markedsføring av arrangementet

Proviso- illustrations _Webpage

Opprett egen nettside for arrangementet, uten å involvere egen IT-avdeling ...

Raskt og enkelt å sette opp, uten kunnskap om HTML-koder!

Med Proviso kan du opprette nettside for arrangementet, uten å måtte involvere egen IT-avdeling. Du får samlet all verdifull informasjon på ett sted , og deltakerne slipper å lete i gamle meldinger, e-poster etc. Program, praktisk informasjon, foredragsholdere/sesjoner, presentasjoner, kontaktdetaljer, parkering, aktiviteter, etc. kan enkelt legges inn på nettsidene.

Påmeldingsskjema er selvsagt en av sidene som bør være med.
Har du kontaktinformasjon på de du ønsker å invitere kan du til og med sende lenke til sidene med ferdig utfylt informasjon i påmeldingsskjema.

Bruke standard maler eller lag dine egne.

Og trenger du litt hjelp underveis så får du det også : )

Ferdige standard maler gjør det enkelt å sette opp profesjonelle sider, og enkle editorer gjør at det ikke kreves noen form for kunnskap om programmering.

Benytter du malene vil sidene være responsive og fungere like godt på mobil, nettbrett og pc. Lager du mange nettsider anbefaler vi deg å lage egne maler med ditt design og dine ferdige oppsatte farger og fonter.

Sidene kan enkelt deaktiveres etter at arrangementet er avsluttet.

Trenger du likevel litt hjelp til å sette opp sidene, så hjelper CST gjerne til med det!

1-Proviso_Invitation
Proviso- illustrations _Event Calendar-1

Din egen kurskalender – med bedriftens egen design

Provisos nye modul for kurskalender gjør det mye enklere å publisere dine kurs og arrangementer – i en fiks ferdig portal som gir både deg og deltakerne dine bedre oversikt

Nå får alle som bruker Proviso for å invitere, registrere og håndtere deltakere, tilgang til enda et nytt verktøy som kan forenkle rutiner, spare mye tid og arbeid og i tillegg gjøre det enklere for deltakerne å finne relevante kurs og arrangementer. 

En av det største fordelene ved å bruke et nettbasert påmeldingssystem som Proviso, er at man har alt samlet på ett sted. All informasjon du trenger, finner du til enhver tid oppdatert og tilgjengelig i systemet. Dermed blir arbeidet med å administrere arrangementer og håndtere deltakere enklere og mer oversiktlig for alle som er involvert internt. Med Provisos nye modul får du som bruker enda mer samlet på ett sted!

Slik fungerer kurskalenderen

Du som bruker kjøper en ekstra modul i Proviso. I modulen kan du med et par enkle tastetrykk sette opp en fiks ferdig kursportal/kurskalender med bedriftens eget design. Du kan også integrere kurskalenderen direkte på dine hjemmesider.

  • Du kan legge til egne filtre, slik at deltakere enkelt kan søke dersom du har mange kurs og aktiviteter.
  • Alle arrangementer du legger inn i Proviso, blir ved en enkel avhuking også synlig i portalen (hvis man ønsker). 
  • Ønsker du at kurset/arrangementet skal være synlig i portalen og krysser av for det, så får du opp to ekstra felter du kan fylle inn – kort beskrivelse og eventuelt detaljer om kurset.
  • Lenke til påmelding følger automatisk med fra Proviso.
  • Dersom arrangementet har en deltakeravgift, blir den også synlig i portalen som en “fra”-pris.
  • Kurset ligger synlig frem til arrangementet har vært avholdt, deretter forsvinner det automatisk fra kalenderen. 

Ønsker du av en eller annen grunn at kurset ikke skal ligge i portalen lenger (før dato for arrangement har vært), er det bare å fjerne avhuking, så blir det automatisk borte.

Proviso_Finance

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager