App for arrangementet – en økende trend


App for arrangementet – en økende trend

Joanna Folkøy | 08. nov 2018
3 minutter lesetid

2telefoner

Eventapp som digital kommunikasjonsplattform for arrangør og deltaker brukes på stadig flere arrangementer og konferanser i Norden. På kort tid har app for arrangement gått fra å være noe som er nytt og spennende, til å bli et tilbud deltakerne rett og slett forventer.


Eventapp er på full fart inn i arrangementsverdenen.

Ingen annen eventteknologisk nyvinning aktiviserer og engasjerer deltakerne mer enn apper. Bruk av app for arrangementet gir optimal opplevelse og maksimalt utbytte for deltakere (og for arrangør) – både faglig og sosialt.

Grunnleggende sett har teknologiske løsninger for arrangement kun ett overordnet formål: å verdiøke arrangør- og deltakeropplevelsen.

Eventapper bygger bro mellom arrangør og deltakere, og gir helt nye muligheter for fagoverføring, kulturbygging og nettverking.

 

Apper like naturlig som tannpussen

Norge ligger i verdenstoppen på bruk av smarttelefon. Hele 99 prosent av aldersgruppen 12–49 år har smarttelefon – med andre ord «alle sammen». Mobilen er med oss fra morgen til kveld, og for folk flest har det å bruke apper på den nærmest blitt like naturlig som å børste tennene.

Derfor er det ikke rart at apper som forenkler og effektiviserer måten vi jobber og kommuniserer på, også gjør sitt inntog på arrangementer og konferanser.

 

Bedre samhandling og høyere engasjement

Aktive og involverte deltakere er oppskriften på å lykkes med arrangementet. Når du klarer å holde interessen og entusiasmen oppe – før, underveis og i etterkant – da verdiøker du deltakeropplevelsen flere hakk. Når deltakerne dine ikke bare er “på” arrangement, men “i”, blir det en læringsopplevelse som huskes.

I motsetning til trykt program og presentasjoner på papir utgjør eventappen en spennende digital ramme som bidrar til mer samhandling, engasjement og bedre totalopplevelse for både deltaker og arrangør.

 

Full oversikt over arrangementet ditt direkte fra mobilen

En eventapp er en effektiv digital kommunikasjonskanal til deltakerne.

Når du som arrangør bruker app for ditt arrangement, blir jobben med å administrere arrangementet og håndtere deltakerne mye enklere. Du trenger ikke å vente til du er på jobb eller foran PC-en for å jobbe med arrangementet – du har til enhver tid oppdatert oversikt over alt, direkte fra appen.

Helene Stokke, daglig leder i Proviso, er helt overbevist om at eventapp har en helt avgjørende plass i fremtidens arrangementer:– En eventapp gir deg helt nye muligheter. Som arrangør kommer du nemlig enda tettere på deltakerne dine og får gitt dem enda større utbytte av arrangementet. Eventappen er et bærekraftig alternativ til trykt program og gir både deltakere og utstillere oppdatert og nyttig informasjon om arrangementet – direkte på mobilen.

 

Hvordan klarte vi oss uten?

App for arrangementet gir både arrangør- og deltakeropplevelsen et løft som ingen kunne ha forestilt seg for få år siden. Eventapper bidrar til høyere engasjement og større faglig utbytte, og de er skreddersydd for det digitale verktøyet som “alle” uansett har med seg på arrangementet ditt: smarttelefonen.

I dag forventer deltakerne å kunne bruke app på dine arrangementer. App for arrangementet er kommet for å bli.

Når du først har tatt i bruk en eventapp, vil du vil lure på hvordan i alle dager vi klarte oss uten!

  New call-to-action

App for arrangementet – en økende trend
Skrevet av Joanna Folkøy

Joanna er en av våre glade svorske rådgivere på CST og har sin bakgrunn som leder i detaljhandelen, med personalledelse, salg og kundeservice som lidenskap. I tidligere jobb har Joanna vunnet priser for beste kundeservicemedarbeider, og hun kan kunsten å smile i telefonen. Hun har i samarbeid med ulike opplæringsinstanser hatt ansvar for arbeidstrening og språkopplæring, og har vært med på å få mange ut i arbeidslivet. På fritiden er Joanna glødende engasjert i frivillig arbeid og integrering av innvandrere.

Andre leste også