Skip to content
2 min lesetid

Kurskalender – enklere både for deg og deltakerne dine!

Featured Image

Har bedriften din mange arrangementer og kurs i løpet av et år? 

Har du en kurskalender/kursportal? Kanskje publiserer du kurs og arrangementer på egne hjemmesider etter hvert som de avholdes. Eller kanskje har du flere systemer hvor du må gjøre litt her og litt der for å få alt til å spille sammen?

Nå får alle som bruker Proviso for å invitere, registrere og håndtere deltakere, tilgang til enda et nytt verktøy som kan forenkle rutiner, spare mye tid og arbeid og i tillegg gjøre det enklere for deltakerne å finne relevante kurs og arrangementer.

Provisos nye modul for kurskalender gjør det mye enklere å publisere dine kurs og arrangementer – i en fiks ferdig portal som gir både deg og deltakerne dine bedre oversikt

Vi ser nærmere på hvordan kurskalenderen fungerer, og fordelene den gir.

 

Din egen kurskalender – med bedriftens egen design

En av det største fordelene ved å bruke et nettbasert påmeldingssystem som Proviso, er at man har alt samlet på ett sted. All informasjon du trenger, finner du til enhver tid oppdatert og tilgjengelig i systemet. Dermed blir arbeidet med å administrere arrangementer og håndtere deltakere enklere og mer oversiktlig for alle som er involvert internt. 

Med Provisos nye kurskalender modul får du som bruker enda mer samlet på ett sted! Legg inn arrangementet som normalt, huk av for at det skal vises i kalenderen og vips - så ligger det på nett, med pris og lenke til påmelding.

 

Enklere og mer oversiktlig for deltakere

Det siste året har gitt en boom for bruk av digitale kanaler og verktøy, og målgruppen din har flere kurs og aktiviteter å velge mellom på nett enn noen gang tidligere. Kurs som publiseres litt tilfeldig etter hvert som de avholdes, blir fort “borte” i vrimmelen av tilbud som folk skal holde oversikten over. 

Ved å samle alle kursene dine på ett sted blir det mye enklere for deltakere å holde oversikten. De kan enkelt lagre lenken til kurskalender som en favoritt, slik at de kan følge med når nye relevante kurs blir lagt ut. Dessuten blir det enklere å melde seg på, da lenke til påmelding automatisk følger med fra Proviso.

Kurskalender gjør at kurstilbudet ditt fremstår mer profesjonelt og ryddig, og det gir trygghet for deltakere om at du som arrangør er en profesjonell aktør.

 

Les også: Usikker på hvordan du lager et digitalt arrangement? Proviso hjelper deg!

 

Slik fungerer kurskalender

Du som bruker kjøper en ekstra modul i Proviso. I modulen kan du med et par enkle tastetrykk sette opp en fiks ferdig kursportal/kurskalender med bedriftens eget design.

  • Alle arrangementer du legger inn i Proviso, blir ved en enkel avhuking også synlig i portalen (hvis man ønsker). 
  • Lenke til påmelding følger automatisk med fra Proviso.
  • Dersom arrangementet har en deltakeravgift, blir den også synlig 
  • Når kurset har vært avholdt forsvinner det automatisk fra kalenderen. 

 

Oppsummering

Med Provisos kurskalender-modul får du en helt ny og profesjonell oversikt, til en brøkdel av hva en kurskalender/kursportal normalt vil koste. Dessuten slipper du  ansvar for drift og vedlikehold selv, det tar Proviso seg av. Og ikke minst, alt ligger i samme system, så du slipper å hoppe mellom mellom ulike systemer.

Enklere blir det ikke!

 

New call-to-action

Abonner på nyhetsbrev

New call-to-action