Proviso lanserer brukerapp: Få full oversikt over arrangementet ditt direkte fra mobilen


Proviso lanserer brukerapp: Få full oversikt over arrangementet ditt direkte fra mobilen

Elin Vad | 01. feb 2018
3 minutter lesetid


Proviso gjør det enkelt å ha ansvaret for et arrangement, og nå er det blitt enda enklere. Vi er stolt av å kunne lansere vår nye brukerapp – Proviso-appen!

Nå kan du som bruker av Proviso-systemet få tilgang til alle arrangementer og deltakere også fra mobilen.

Proviso-appen er laget for brukere (arrangører) med tilgang til Proviso og gir deg oversikt over alle dine arrangementer, deltakere og detaljer, også mens du er på farten. All informasjon du eller deltakerne har registrert i Proviso-systemet, finner du i appen.

 

Oversikt og kontroll – hvor enn du er

Når du planlegger, organiserer og gjennomfører arrangement, har du travle dager, særlig de siste dagene før et stort arrangement. Du løper fra møte til møte uten å være innom kontoret. Tenk hvor enkelt det ville være om du likevel kunne ha full oversikt over hele arrangementet og ha oppdatert informasjon tilgjengelig i nåtid, uansett hvor du befinner deg – direkte fra mobilen?

Nå kan du det!

Det siste du gjorde før du dro fra kontoret, var å sende ut invitasjoner til et stort arrangement – og du er spent på å se hvor mange som har meldt seg på. Nå er det bare et par tastetrykk på mobilen, så har du svaret.

Eller arrangementet har startet, og det skjer endringer i programmet. Du er nødt til kjapt å få sendt SMS til alle deltakerne som er til stede. Med Proviso-appen kan du enkelt sende SMS (og mail) til deltakerne med aller sist oppdaterte informasjon. Du kan sende til én og én eller til flere deltakere samtidig, og du kan sende direkte til alle i en gitt kategori eller status.

Å administrere ditt arrangement har aldri vært enklere.

 

Med Proviso-appen får du dessuten følgende:

  • Oversikt over alle arrangementer du har laget i Proviso, enten de er i nærmeste fremtid, langt frem i tid, eller allerede er avholdt.
  • Til enhver tid oppdatert oversikt over antall påmeldte, avmeldte og inviterte.
  • Informasjon om hvor mange som deltar på de ulike aktivitetene. For eksempel: hvor mange rom som er reservert, hvor mange billetter du totalt har solgt, hvor mange medlemmer / ikke medlemmer, utstillere, gjester som deltar, og enhver annen informasjon du har bedt deltakerne fylle ut på registreringsskjemaet.
  • Er det betaling på arrangementet, får du oversikt over hvem som har betalt og ikke. Du kan se hvor mye som så langt totalt er betalt inn på arrangementet, og hvor mye som gjenstår å betale. Du kan enkelt sende faktura på nytt, hvis noen melder fra om at de ikke har mottatt den.
  • Full oversikt over alle frister: registreringsfrist, endrings- og avbestillingsfrist.

 

Last ned appen fra App Store

Proviso-appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play og er gratis for alle våre brukere, uavhengig av pakke/versjon og tilleggstjenester ellers. Du bruker samme brukernavn og passord som du ellers logger deg inn med i Proviso.

Er du ikke Proviso-bruker ennå? Kontakt oss her for å bli det!

 

Proviso-appen gjør det enda enklere å administrere ditt arrangement. Nå trenger du ikke lenger å vente til du er på jobb eller foran PC-en for å jobbe med arrangementet ditt – du har til enhver tid oppdatert oversikt over alle dine arrangementer, deltakere og detaljer, direkte fra appen.

 

prøv proviso event

Andre leste også