Skip to main content

Den nye utgaven av Provisos brukerapp gir deg mulighet til å sjekke inn deltakere digitalt direkte fra egen mobil – uten behov for PC eller skanner. Dermed har digital innsjekk blitt enda enklere.

Proviso lanserer ny versjon av sin populære brukerapp, og vi har nå gjort det enda enklere å ha ansvaret for gjennomføringen av arrangementer.

Med den nye brukerappen kan du nemlig nå skanne inn deltakerne direkte fra egen mobil, og du trenger verken PC eller skanner for å sjekke inn deltakere digitalt.

I tillegg kan du enkelt krysse av deltakere manuelt som ‘møtt’ i appen, dersom du har valgt å ikke sende ut QR-kode.

Ler mer om Proviso brukerapp her.

 

Hvorfor sjekke inn deltakerne digitalt?

Det er mange fordeler ved digital innsjekk. På den ene siden gir du deltakerne dine en god start, siden de slipper å måtte stå i kø, og blir tatt imot på en effektiv og profesjonell måte. 

På den andre siden bidrar det til at du som arrangør sparer både tid og penger: 

  • Det blir mindre behov for innregistreringspersonell: Når du trenger færre folk til innsjekking av deltakerne, kan du bruke mindre tid på å instruere staben i hvordan de skal håndtere innsjekkingen. Dessuten blir flere fristilt til å bistå deltakerne de første viktige minuttene av arrangementet.
  • Du kan printe ut navneskilt samtidig med innsjekk: Ved å printe ut navneskilt etter hvert som deltakerne sjekkes inn, blir alt korrekt – du har full kontroll og printer ikke flere enn nødvendig. (Dette krever naturlig nok skanner, PC og printer.)
  • Du får bedre oversikt: Med digital innsjekk vet du til enhver tid hvor mange deltakere som har kommet, og hvor mange som mangler – uten å måtte telle opp navneskilt som ligger igjen på bordet. I tillegg får du oversikten som trengs for å sende ut evaluering i etterkant til kun de som faktisk var stede.
  • Smittesporing på arrangementet blir enklere og sikrere: Når du vet hvem som faktisk møtte, kan du raskt og enkelt sende ut SMS til alle som har vært til stede – dersom det skulle bli nødvendig med smittesporing etter endt arrangement.
  • Du kan sjekke deltakere inn på ulike aktiviteter: Med digital innsjekk kan du sjekke deltakere inn på ulike aktiviteter basert på hva de er påmeldt.

 

Mobit skannet inn 3000 deltakere direkte fra mobilen

For nøyaktig en uke siden fikk vi en henvendelse fra Mobit, den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. De skulle gjennomføre en forhandlermesse fredag og lørdag med rundt 300 deltakere og 23 utstillerpunkter – og de trengte raskt en ny leverandør for QR-innsjekk (alternativet deres var Excel-lister).

I løpet av noen få timer ble avtale signert, konto i Proviso opprettet, en raskt onboarding gjennomført med kontaktperson og nødvendige e-poster og SMS-er opprettet og sendt deltakerne. 

Brukerne lastet ned Proviso-appen fra Google Play og App Store og var raskt klare til å skanne inn deltakerne fra sine egne mobiler. I løpet av to dager ble det skannet nærmere 3000 ganger(!), og informasjonen ligger enkelt tilgjengelig til senere bruk ved behov.

Her kan man trygt si at det var kort vei fra kontakt til gjennomføring ...! Så enkelt er det å ta i bruk Proviso-systemet og Proviso brukerapp for innsjekk av et stort antall deltakere.

 

Proviso brukerapp forenkler ansvaret for et arrangement

Brukerappen kan brukes til mye mer enn digital innsjekk. Siden den inneholder all informasjon om alle arrangementene dine, får du enkelt oversikt over deltakere, sesjoner, rombestillinger, allergier og alt annet du ellers måtte ha behov for å få oversikt over før, under og etter arrangementet ditt.

Et eksempel: Å ha full kontroll på arrangementet ditt direkte fra mobilen gjør deg til en mye mer effektiv arrangør. I innspurten før et arrangment, hvor du er lite på kontoret foran PC eller Mac, er det en kjempefordel å kunne å kommunisere direkte med én eller alle deltakere på e-post og SMS, fra hvor enn du er.

Da vi lanserte brukerappen i 2018, skrev vi en artikkel om fordelene appen gir deg. Les den her.

 

Hvor finner du den nye versjonen?

Du finner siste versjon av appen på App Store og Google Play.

Du må være registrert som kunde med tilgang til Proviso systemet for å kunne bruke appen. Har du tilgang til innsjekkmodulen allerede, trenger du ikke gjøre noe. Dersom du har aktivert innsjekk på arrangementet, blir skanning automatisk tilgjengelig når du logger inn i appen (samme brukernavn og passord som du har ellers).

Er du ikke kunde eller mangler du tilgang til denne modulen? Ta kontakt med CST for pris og tilgang.

New Call-to-action