Skip to main content

Proviso har allerede laget Proviso-appen for arrangører (brukere av Proviso), som gir full oversikt over arrangementet direkte fra mobilen.

Nå lanserer vi også Proviso-app for deltakere – slik at du som arrangør kan gi deltakerne dine enkel tilgang til oppdatert og nyttig informasjon på mobilen.

 

Muligheter for deltakerne: Enkelt oppsett og nyttig informasjon

Appen er webbasert, som betyr at deltakerne får tilsendt en link på SMS eller e-post, men slipper å gå via App Store / Google Play. De kan likevel enkelt legge til ikonet på startskjermen, slik at de har appen lett tilgjengelig.

Her er noen eksempler på sider de fleste velger å ha med i appen:

Programmet

Trykte programmer er ofte utdaterte idet arrangementet begynner, siden det som regel kommer endringer helt frem til arrangementsdagen. Programmet i appen er derimot hele tiden oppdatert. Deltakeren kan bare klikke seg inn på det for å se aller siste informasjon. Dermed slipper de å gå inn på nettsiden for arrangementet eller lete i innboksen etter e-poster fra arrangør.

Deltakerlisten

Deltakerne kan klikke på deltakerlisten og se hvem andre som er til stede på arrangementet (de som har godkjent at deres navn brukes i deltakerlisten). Man kan se navn, firma og tittel på de andre deltakerne.

Profil

Hvis arrangør har med Min profil i appen, vil alle som har samtykket og synes i deltakerlisten, også være synlig med sin profil. Man klikker på et deltakernavn og kommer inn på vedkommendes profil. Hver deltaker kan selv legge inn bilde på sin profil.

Foredragsholdere

Her kan deltakerne se hvilke foredragsholdere som er på arrangementet, og disse blir presentert med tekst og bilder.

Finn frem

Det er ikke alltid like enkelt for alle deltakerne å finne frem til arrangementsstedet, spesielt ikke for dem som kommer utenbys fra. I appen kan deltakerne se interaktivt Google Maps-kart over området, hvor lokalet er tydelig markert med bilde og adresse. Deltakerne kan klikke seg inn på kartet og zoome ut og inn for å se hva som er i nærheten. I tillegg finner de informasjon om parkering eller enkleste måten å reise kollektivt på.

Innsjekk

Bruker du som arrangør digital innsjekk, kan deltakerne finne kode for innsjekk direkte i appen istedenfor å måtte få den tilsendt på e-post eller SMS.

Hvorfor får deltakerne større utbytte av arrangementet ved å bruke Proviso-appen?

Med Proviso-appen på mobilen får deltakerne én eneste kilde for informasjon å forholde seg til. Det blir enkelt å finne all essensiell info om arrangementet, på ett sted, oppdatert i sanntid. Deltakerliste, kart, program, bilder og video gir deltakerne oversikt til enhver tid, slik at de har full kontroll og holdes engasjert på en helt ny måte.

 

Hvordan blir personvernet ivaretatt?

Nå som GDPR trer i kraft om kort tid, er det avgjørende at du som arrangør sørger for å ivareta deltakernes personvern.

Med Proviso-appen for deltakere gjøres dette ved at kun deltakere som har bekreftet ved påmelding at de ønsker at navnet deres vises i deltakerlisten i appen, faktisk vises.

 

Eventapp – på full fart inn i arrangementsverdenen

Eventapp som digital kommunikasjonsplattform for deltaker/arrangør brukes på stadig flere arrangementer og konferanser i Norden. Deltakere har ikke lenger bare lyst å ha en eventapp på mobilen – i større og større grad forventer de det.

I motsetning til trykt program og presentasjoner på papir utgjør eventappen en spennende digital ramme som bidrar til mer samhandling, engasjement og bedre totalopplevelse for både deltaker og arrangør.

Norge ligger i verdenstoppen på bruk av smarttelefon. Hele 99 prosent av aldersgruppen 12–49 år har smarttelefon – med andre ord «alle sammen». Mobilen er med oss fra morgen til kveld, og for folk flest har det å bruke apper på den nærmest blitt like naturlig som å børste tennene. Derfor er det ikke rart at apper som forenkler og effektiviserer måten vi jobber og kommuniserer på, også gjør sitt inntog på arrangementer.

Samtidig er det tusenvis av apper der ute – alle har app til alt mulig, og terskelen for å laste ned flere apper er høyere nå enn før. Det at Proviso-appen er en progressiv web-app, som man laster ned via nettleseren, gjør det enkelt for deltakerne – siden de slipper å slette andre apper for å få plass til denne.

Deltakerne dine vil ønske en brukervennlig eventapp velkommen og klare å ta den i bruk med lekende letthet. Appen er skreddersydd for det digitale verktøyet som “alle” uansett har med seg på arrangementet: smarttelefonen.

Hvis du som arrangør ønsker å vite mer om Provisos deltaker-app og hvordan den fungerer, anbefaler vi deg å melde deg på vårt gratis webinar 23. mai.

 

En egen app for deltakerne gir opplevelsen deres et løft og en verdiøkning som ingen kunne ha forestilt seg for få år siden. Med oppdatert og nyttig informasjon på mobilen får deltakerne dine maksimalt utbytte av arrangementet.

 

New Call-to-action