Få full kontroll med oppdaterte rapporter

Rapporter

Et profesjonelt påmeldingssystem må kunne gi deg gode rapporter underveis, slik at du raskt får oversikt over all relevant informasjon.

Alltid oppdatert med riktig informasjon

All informasjon samles på ett sted og er til enhver tid oppdatert

Proviso har en avansert rapportmodul, hvor all informasjon oppdateres fortløpende etter hvert som deltakere melder seg på eller gjør endringer. Dermed har du som arrangør full kontroll og er alltid oppdatert.

Du kan velge mellom ulike standardrapporter, lage bedriftstilpassede/avdelingstilpassede maler for rapporter eller lage dine egne. Du velger selv hvilke kolonner som skal med, hvilke filtre som skal brukes, og hvordan du vil ha dataene sortert.  

Du kan vise dataene på skjerm direkte eller laste ned i Excel-format.

proviso rapporter

Trenger du å dele informasjon med flere?

På et arrangement kan det ofte være mange involverte, som alle trenger informasjon om deltakerne.

I Proviso kan du enkelt generere lenker til rapporter som du selv distribuerer til samarbeidspartnere og andre som behøver informasjon om deltakerne. Disse personene trenger ikke å ha tilgang til Proviso for å se innholdet. Da har alle alltid samme informasjon og kan selv hente ut det som er viktig for dem å vite, enten det er navn på de som skal ha hotellrom, de som har gitt beskjed om matallergier, eller annen relevant informasjon. Du velger selv hvor lenge en lenke skal være gyldig. 

proviso rapporter 2
...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!

PRØV GRATIS I 14 DAGER