Skip to content

Digitalt eller hybrid arrangement på gang?

Fortsatt litt spent når du starter sendingen? Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske og lose deg trygt gjennom!

 

Det kan være fint med litt hjelp av noen med erfaring

Digitale (og hybride) arrangementer har kommet for å bli. Det har kommet mange gode løsninger, men er ikke alltid like enkelt å vite hvem man skal velge, og hvordan de fungerer. Vi har brukt mye tid på å sette oss inn i hvilke løsninger som egner seg til de ulike behovene, og ikke minst hvordan de faktisk fungerer. Det er morsomt med digitale arrangementer når de går som de skal, og det gjør de heldigvis som regel hvis de er riktig satt opp og planlagt. Men dersom det skjer noe uventet underveis, er det fint å få litt hjelp med plan B.

Proviso_Support

Hva vi kan hjelpe deg med?

Vi har god erfaring og kompetanse på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å gjennomføre digitale arrangementer. Bruk oss på det du trenger hjelp til, enten det er å være prosjektleder for hele gjennomføringen eller du bare trenger noen enkelttjenester og gjør resten selv.

Vi har vært innom de fleste av de mest brukte systemene, og har i tillegg gode, faste partnere hvis du trenger kraftigere skyts eller studio.

Vi samarbeider med Oslo Streamingsenter, som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med profesjonell og rimelig strømming av møter og arrangementer fra sitt studio i Oslo. I tillegg har vi et godt samarbeid med Trippel M, som gjennomfører strømming fra ditt lokale eller annet ønsket sted.

Vi kan være digitale prosjektedere for deg

Det betyr at vi tar det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring, bistår med alt det praktiske og får deg trygt gjennom. Vi holder i alle tråder, gir råd og veiledning underveis, leverer de tjenestene dere har behov for og tar ansvaret for selve sendingen på arrangementsdagen.

Er det eksterne parter involvert tar vi dialogen direkte med tekniske leverandører og foredragsholdere, og koordinerer det som er nødvendig, slik at vi er sikre på at det blir et vellykket arrangement! Vi lager gjerne også en plan B...

Kontakt oss og fortell litt om hva du tenker å arrangere, så finner vi sammen noen gode løsninger! Vi gir alltid faste priser i forkant, påser at smittevernsregler blir overholdt i alle ledd, og hjelper deg med å skape en trygg ramme for et vellykket arrangement med fornøyde deltakere, enten de er heldigitale eller delvis fysisk til stede.

Proviso_Finance

Kontakt oss, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Kontakt oss for en hyggelig prat, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med.
Akkurat det koster selvsagt ingenting!

KONTAKT OSS