Skip to main content

Digitalt eller hybrid arrangement på gang?

Fortsatt litt spent når du starter sendingen? Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske og lose deg trygt gjennom!

Det kan være fint med litt hjelp av noen med erfaring

Digitale (og hybride) arrangementer har kommet for å bli. Det har kommet mange gode løsninger, men er ikke alltid like enkelt å vite hvem man skal velge, og hvordan de fungerer. Vi har brukt mye tid på å sette oss inn i hvilke løsninger som egner seg til de ulike behovene, og ikke minst hvordan de faktisk fungerer. Det er morsomt med digitale arrangementer når de går som de skal, og det gjør de heldigvis som regel hvis de er riktig satt opp og planlagt. Men dersom det skjer noe uventet underveis, er det fint å få litt hjelp med plan B.

Overordnet er det greit å avklare følgende:

 • Hvem er målgruppen?
 • Hva er hensikten med arrangementet?
 • Digitalt eller hybrid?
 • Hvilket budsjett har du til rådighet?
 • Skal du sende fra egne lokaler, studio eller arrangementssted?
 • Skal deltakere bare følge med, eller skal de delta aktivt underveis?

Her ser du eksempler på hva vi kan hjelpe deg med:

 • Planlegging og igangsetting
 • Velge riktig kanal/plattform og gjøre nødvendige oppsett og forberedelser
 • Produsere invitasjon og påmelding med lenker til "sending"
 • Tilpasse innholdet til digitalt format
 • Gjennomføre og være "til stede" på selve sendingen
 • Sikre at det kun er påmeldte deltakere som "slipper inn"
 • Hjelpe deltakere med lyd og bilde
 • Forberede og styre gruppearbeid underveis
 • Gjennomføre underholdning og meningsmålinger underveis
 • Moderatorrolle - tilpasse og styre spørsmål og kommentarer
 • Sende ut evaluering i etterkant
Det er mange systemer å velge mellom;  Zoom, Teams, GoToWebinar, YouTube, Vimeo og mange andre. Hvem du skal benytte, avhenger av pris, hvor mange som skal delta, om deltakerne skal være aktivt med, og mye annet. Gi oss noen stikkord, så kan vi anbefale deg noe.

Her er en oversikt over kunder vi har jobbet med, og litt om hva vi har gjort for dem:

Det er vesentlig dyrere å strømme et arrangement enn å kjøpe tilgang til en standard programvare og sende direkte fra den eller via en enkel landingsside (Zoom, Teams eller tilsvarende.) Har du et stort antall deltakere, eller mange ulike grupper eller foredragsholdere som skal kobles på direktesendingen fra ulike steder, kan det gi vesentlig bedre kvalitet med en profesjonell strømmeleverandør. Forklar oss hva slags arrangement du skal gjennomføre, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen med hensyn til kvalitet og kostnader.
Proviso_Support

Hva vi kan hjelpe deg med?

Vi har god erfaring og kompetanse på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å gjennomføre digitale arrangementer. Bruk oss på det du trenger hjelp til, enten det er å være prosjektleder for hele gjennomføringen eller du bare trenger noen enkelttjenester og gjør resten selv.

Vi har vært innom de fleste av de mest brukte systemene, og har i tillegg gode, faste partnere hvis du trenger kraftigere skyts eller studio.

Vi samarbeider med Oslo Streamingsenter, som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med profesjonell og rimelig strømming av møter og arrangementer fra sitt studio i Oslo. I tillegg har vi et godt samarbeid med Trippel M, som gjennomfører strømming fra ditt lokale eller annet ønsket sted.

Vi kan være digitale prosjektedere for deg

Det betyr at vi tar det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring, bistår med alt det praktiske og får deg trygt gjennom. Vi holder i alle tråder, gir råd og veiledning underveis, leverer de tjenestene dere har behov for og tar ansvaret for selve sendingen på arrangementsdagen.

Er det eksterne parter involvert tar vi dialogen direkte med tekniske leverandører og foredragsholdere, og koordinerer det som er nødvendig, slik at vi er sikre på at det blir et vellykket arrangement! Vi lager gjerne også en plan B...

Kontakt oss og fortell litt om hva du tenker å arrangere, så finner vi sammen noen gode løsninger! Vi gir alltid faste priser i forkant, påser at smittevernsregler blir overholdt i alle ledd, og hjelper deg med å skape en trygg ramme for et vellykket arrangement med fornøyde deltakere, enten de er heldigitale eller delvis fysisk til stede.

Proviso_Finance

Kontakt oss, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Kontakt oss for en hyggelig prat, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med.
Akkurat det koster selvsagt ingenting!

KONTAKT OSS