Skip to main content

Prosjekt – ett arrangement

Har du fått ansvaret for ett arrangement og skulle gjerne hatt litt hjelp med organiseringen?

Bruk oss som arrangementsansvarlig

Har dere av og til arrangementer, men egentlig ikke tid, kompetanse eller system til å håndtere detaljene som kreves? Det finnes kanskje ikke noen arrangementsansvarlig i bedriften?

Ikke fortvil! Vi har en fin gjeng med hyggelige rådgivere som kan være arrangementsansvarlig for deg. Fortell oss hva du trenger hjelp til, så planlegger og gjennomfører vi sammen med deg det som er nødvendig. Vi hjelper deg med det du måtte trenge, enten det er små enkeltoppgaver eller det totale ansvaret for arrangementet. Vi jobber med både fysiske, digitale og hybride arrangementer. 

Vi setter opp en prosjektplan og avklarer hvem som skal gjøre hva, og holder i alle tråder på dine vegne, helt til arrangementet er vellykket gjennomført.
Skal du ha arrangementet ditt på et annet sted enn dine egne lokaler, kan vi hjelpe deg med å finne riktig sted. Vi samarbeider med de aller fleste hoteller og konferansesteder og har god oversikt over hvilke steder som passer godt til de ulike typene arrangementer. Vi bestiller på dine vegne og passer på alt som har å gjøre med regler rundt avbestillinger, reduksjon/økning av antall, navnelister, etc.
Vil du sende arrangementet ditt digitalt eller strømme deler av det (hybrid) til deltakere som ikke kan være til stede fysisk? Vi har faste samarbeidspartnere og tar ansvaret for sendingen(e) på dine vegne.
Du trenger ikke ha noe eget påmeldingssystem eller kjøpe tilgang til et du må lære deg å bruke. Vi kan lage alt du trenger i Proviso, enten det er e-post-invitasjoner, påmeldingsskjema, nettsider, app for deltakere, meningsmålinger underveis, evaluering i etterkant eller andre ting. Alt produsert i bedriftens farger og design.
Vi holder gjerne i dialogen med deltakerne for deg. Det kan gjøres via Proviso-systemet, på e-post eller direkte på telefon. Ofte trenger de svar på praktiske spørsmål eller ønsker å gjøre endringer underveis.
Proviso_Invitation

Det beste av alt! Vi bruker Proviso for deg.

Du trenger ikke ha noe eget påmeldingssystem eller kjøpe tilgang til et du må lære deg å bruke. Fortell oss hva du trenger, så produserer vi nødvendig materiell på dine vegne.

Vi kan lage e-post invitasjoner med lenke til påmeldingsskjema, nettsider, app for deltakere, meningsmålinger underveis, evaluering i etterkant og mye mer! Alt produsert i bedriftens farger og design. 

Deltakeravgift?

Skal det koste noe å delta sørger vi for at deltakerne betaler med kredittkort, Vipps eller faktura til riktig tid. Sendes det faktura ved påmelding eller på et angitt dato, sørger vi også for påminnelser dersom noen betaler for sent.

Du får alle innsamlede penger overført til avtalt konto og avtalt tid, sammen med en detaljert rapport som viser alle innbetalinger.

Proviso_Payment
Proviso_At the event

Til stede på arrangementsdagen?

Vi kan være tilstede på selve arrangementet enten det er fysisk eller digitalt. Er det fysisk sjekker vi inn deltakerne med QR-kode de har mottatt i forkant på SMS. Er arrangementet digitalt kan vi slippe inn deltakerne etterhvert og hjelpe de som trenger det for å komme seg "inn". 

Kontakt oss for å se om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Vi hjelper deg med all praktisk logistikk og deltakerhåndtering, før, under og etter arrangementet.

Kontakt oss for en hyggelig prat! Akkurat det koster selvsagt ingenting!

KONTAKT OSS