Skip to content

Prosjekt – ett arrangement

Har du fått ansvaret for et arrangement og skulle gjerne hatt litt hjelp med organiseringen?

 

Bruk oss som arrangementsansvarlig

Har dere av og til arrangementer, men egentlig ikke tid, kompetanse eller system til å håndtere detaljene som kreves? Det finnes kanskje ikke noen arrangementsansvarlig i bedriften?

Ikke fortvil! Vi har en fin gjeng med hyggelige rådgivere som kan være arrangementsansvarlig for deg. Fortell oss hva du trenger hjelp til, så planlegger og gjennomfører vi sammen med deg det som er nødvendig. Vi hjelper deg med det du måtte trenge, enten det er små enkeltoppgaver eller det totale ansvaret for arrangementet. Vi jobber med både fysiske, digitale og hybride arrangementer. 

Proviso_Invitation

Det beste av alt! Vi bruker Proviso for deg.

Du trenger ikke ha noe eget påmeldingssystem eller kjøpe tilgang til et du må lære deg å bruke. Fortell oss hva du trenger, så produserer vi nødvendig materiell på dine vegne.

Vi kan lage e-post invitasjoner med lenke til påmeldingsskjema, nettsider, app for deltakere, meningsmålinger underveis, evaluering i etterkant og mye mer! Alt produsert i bedriftens farger og design. 

Deltakeravgift?

Skal det koste noe å delta sørger vi for at deltakerne betaler med kredittkort, Vipps eller faktura til riktig tid. Sendes det faktura ved påmelding eller på et angitt dato, sørger vi også for påminnelser dersom noen betaler for sent.

Du får alle innsamlede penger overført til avtalt konto og avtalt tid, sammen med en detaljert rapport som viser alle innbetalinger.

Proviso_Payment
Proviso_At the event

Til stede på arrangementsdagen?

Vi kan være tilstede på selve arrangementet enten det er fysisk eller digitalt. Er det fysisk sjekker vi inn deltakerne med QR-kode de har mottatt i forkant på SMS. Er arrangementet digitalt kan vi slippe inn deltakerne etterhvert og hjelpe de som trenger det for å komme seg "inn". 

 

Kontakt oss, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Kort sagt, vi hjelper med all praktisk logistikk og deltakerhåndtering du trenger, både før, underveis og etter arrangementet.

Kontakt oss for en hyggelig prat, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe deg med. Akkurat det koster selvsagt ingenting!

KONTAKT OSS