Har du fått ansvaret for et arrangement og skulle gjerne hatt litt hjelp med organiseringen?

Hjelp finnes! Både til planlegging, gjennomføring og systemer!

Har dere av og til arrangementer, men egentlig ikke tid, kompetanse eller system som håndterer detaljene som kreves?

De fleste bedrifter har av og til arrangementer, men kanskje ikke noen til å gjennomføre dem?

De fleste bedrifter skal av og til gjennomføre arrangementer, men ikke ofte nok til at det finnes en egen arrangementsansvarlig. Da er det kanskje du, som har helt andre oppgaver til vanlig som får ansvaret. Det er ikke sikkert at du har verken tid eller lyst til å være ansvarlig, og det er heller ikke alltid like klart hvilke oppgaver som egentlig skal gjøres. Antagelig finnes det heller ikke et godt påmeldingssystem du kan støtte deg på underveis.

shutterstock_1428639590 (2) (1) (1)

Bruk oss som arrangementsansvarlig

Vi har en fin gjeng med hyggelige rådgivere som kan være arrangementsansvarlig for deg.
Fortell oss hva du trenger hjelp til, så planlegger og gjennomfører vi sammen med deg det som er nødvendig. Vi hjelper deg med det du måtte trenge enten det bare er små enkeltoppgaver eller det totale ansvaret for arrangementet. Vi kan sette opp en prosjektplan og avklare hvem som skal gjøre hva og holde i alle tråder på dine vegne helt til arrangementet er vellykket gjennomført. Vi jobber med både digitale, hybride og fysiske arrangementer.

shutterstock_516840694 (6)

Vi kan hjelpe deg å finne riktig arrangementssted

Skal du ha arrangementet ditt på et annet sted enn egne lokaler kan vi hjelpe deg å finne riktig sted. Skal arrangementet være hybrid eller digitalt kan vi hjelpe med å velge riktig plattform og ta ansvaret for den tekniske gjennomføringen. Trenger du underholdning underveis har vi gode samarbeidspartnere også på det, både eventbyråer og digitale løsninger. Vi tar ansvaret for all dialog med andre eksterne leverandører og holder oversikt på dine vegne.

shutterstock_700834543 (1) (1)

Og det beste av alt - vi bruker vårt påmeldingssystem Proviso for deg

Du trenger ikke ha noe eget påmeldingssystem eller kjøpe tilgang til et du må lære deg å bruke. Fortell oss hva du trenger, så produserer vi nødvendig materiell på dine vegne.

Vi kan lage e-post invitasjoner med lenke til påmeldingsskjema, nettsider, app for deltakere, meningsmålinger underveis, evaluering i etterkant og mye mer! Alt produsert i bedriftens farger og design. Vi kan holde i all dialog med deltakere underveis hvis det trengs.

Skal det koste noe å delta sørger vi for at deltakerne betaler med kredittkort, vipps eller faktura til riktig tid. Du får innsamlede midler overført til avtalt konto og tid, sammen med en detaljert rapport som viser alle innbetalinger.

provisofrontside-v2_compressed

Vi kan også være til stede på selve arrangementet

Vi kan være til stede og sjekke inn deltakere på selve arrangementet. Er det et fysisk arrangement sjekker vi inn deltakerne med QR-kode som de har mottatt på sms i forkant. Er arrangementet digitalt slipper vi inn deltakerne etter hvert og hjelper de som trenger det med å komme seg «inn». Ønsker dere å gjennomføre meningsmålinger (polls), avstemninger eller gruppearbeid underveis kan vi også hjelpe dere med det.

Kort sagt, vi hjelper med all praktisk logistikk og deltakerhåndtering du trenger, både før, underveis og etter arrangementet!

Kontakt oss for en hyggelig prat, så ser vi sammen om det er noe vi kan hjelpe dere med.

shutterstock_376840795-2 (1)
...

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager, og få full oversikt!

PRØV GRATIS I 14 DAGER

Kontakt oss angående ditt neste arrangement

Ønsker du å prate med oss om ditt neste arrangement? 

Kontakt oss
fysisk_virutelt_mote_cta

Les mer om hvordan du avholder vellykkede digitale arrangementer!

I denne e-boken gir vi deg gode og praktiske tips til hvordan du bør gå frem for å lage et vellykket digitalt arrangement. 

Du kan blant annet lese om: 

  • Velg et egnet videokonferanseverktøy
  • Bruk påmeldingssystemet som normalt
  • Gode og praktiske tips til gjennomføringen av ditt digitale arrangement
  • Praktiske tips til involvering av deltakerne

Last ned e-boken