Bedre ressursbruk ... (Del 2)


Bedre ressursbruk ... (Del 2)

Helene Stokke | 02. jun 2017
1 minutter lesetid

rodekors.jpg

Samarbeidsavtalen mellom Proviso og Røde Kors berammer over 7000 deltakere og 30 brukere per år. Proviso leverer til Røde Kors et komplett system med forskjellige brukernivåer, en sterk support gjennom vårt Customer Success Team (CST), og dessuten en rådgivende funksjon.

Røde Kors har administrasjonsbrukere med overordnet ansvar og full brukertilgang. Utover det har man fordelt underbrukere som representerer de forskjellige avdelingene og lokallagene. Totalt utgjør dette over 30 brukerlisenser.

 

Helhetlig partneravtale

Proviso leverer til Røde Kors bl.a. registreringsløsninger, kommunikasjon med deltagere per SMS og e-post, utsendelse av invitasjoner per e-post, websider, Provisos egen betalingsløsning, rapportering og evaluering.

Røde Kors kommuniserer ut til sine deltagere gjennom sin helhetlige profil. Det er da viktig å ha et godt mal-verktøy som brukerne enkelt kan implementere og kopiere i oppretting av nye arrangementer i systemet. Proviso har bidratt til å skape et godt og bredt bibliotek av maler som er lett tilgjengelig.

Dessuten sørger Proviso for internopplæring, rådgivning, support, oppsett av brukerstruktur med forskjellig tilgangsnivåer og, ved behov, QR-innsjekk på lokalitet.

Pro bono-avtalen har en verdi på 500 000 kroner per år.

Proviso er glad for å kunne bidra med gode arbeidsverktøy som bidrar til en enklere hverdag når konferanser og møter står på dagsorden, og som samtidig frigjør interne ressurser i organisasjonen.

 

prøv proviso event

 

Bedre ressursbruk ... (Del 2)
Skrevet av Helene Stokke

Helene er daglig leder i Proviso AS og har over tjue års erfaring fra reiseliv, hotell og arrangementer, med system som hovedfelt. Helene har en lidenskap for kundeservice og har vært med på å utvikle store deler av Provisos deltaker- og påmeldingssystem. Helene var tidligere leder for Customer Success Team i Proviso. Som daglig leder er hennes primæroppgave å videreføre og videreutvikle selskapet til en klar markedsleder i kategorien meeting management. Ved siden av jobb er Helene engasjert i langrennsmiljøet i Drøbak og er ofte å finne på en skiarena på Østlandet.

Prøv Proviso kostnadsfritt i 14 dager!

Proviso hjelper deg å administrere ditt arrangement fra første påmelding til siste evaluering.

Prøv gratis