Hvilket påmeldingssystem passer best for deg?


Hvilket påmeldingssystem passer best for deg?

Christine Martin | 27. sep 2016
7 minutter lesetid


Det finnes svært mange alternative påmeldingssystemer å velge mellom. De har alle ulike funksjoner og egenskaper, styrker og svakheter. Vi hjelper deg å ta et dypdykk ned i materiet, slik at du og din bedrift velger et påmeldingssystem som passer for dere.

Å bytte systemer eller investere i et helt nytt system er for en bedrift ofte en stor avgjørelse å ta. Prisen må samsvare med nytten, alle behov må dekkes, det skal være brukervennlig og være enkel å ta i bruk.

Vi vil hjelpe deg med kartleggingen slik at du får bedre oversikt over hvilke kriterier du bør vurdere når du og din bedrift først skal investere i et slikt system.

For å sette i gang jakten på det perfekte event managemt systemet er det lurt å kartlegge hvilke funksjoner bedriften din faktisk trenger. Ulike systemer kan både både tilby fine og fancy løsninger, men hvorfor betale for funksjoner man aldri kommer til å ta i bruk? (kilde) 

 

Hva er det du egentlig har behov for fra et event mangement system?

Det finnes mange og enkle systemer for å få noen til å melde seg på et arrangement. Har du derimot kun behov for å vite “ja, jeg kommer”, trenger du ikke et avansert event management system.

Men trenger du, på den andre siden, å samle inn mye og variert informasjon fra deltakerne og tenker å bruke denne informasjonen videre i deltakerhåndteringen for å forbedre deg til neste gang, ja da bør du se litt på punktene under.

 

Er du på jakt etter?:

 

Forbedringer av ditt arrangement?

 • Ved å ta i bruk evaluering, som enkelt samler inn informasjon fra deltakerne etter et arrangement, kan du få mye nyttig informasjon og mulighet til å gjøre justeringer og forbedringer til neste gang.
 • Dette er spesielt svært verdifullt for arrangementer som arrangeres mer enn bare én gang.

Samle bedre informasjon om deltakerne dine?

 • Deltakerhenvendelser: Ved å lagre all kommunikasjon du har med deltakerne i ett system er det enklere å holde oversikt over hvem som har, eller ennå ikke har besvart henvendelsen din.
 • Hvis noen i teamet ditt i tillegg skulle bli syke/fraværende fra jobb en gang, og en annen må ta over besvarelsene, kan dette overføres på en enkel måte.
 • Hvis mange deltakere har spurt om akkurat det samme, kan dette poengteres i systemet slik at du får et god kontroll på det.
 • Deltakerne kan også, gjennom systemet, enkelt spørre deg om ting og du kan selv forhåndsdefinere hvem i din organisasjon som skal svare på hva.

 


Vil du prøve ut en gratis demo-gjennomgang av Proviso Event? Ta kontakt.


  

Ivareta deltakernes behov bedre?

 • Deltakerkategorisering: Ved å dele deltakerne dine inn i kategorier kan du tilpasse spørsmål og informasjon til hver enkelt gruppe.
 • Med et event management system kan du også gjøre rombestilling/overnattingsregistrering for deltakerne lettere
 • Gjennom effektive innsjekkingsløsninger kan innsjekkingen gjennomføres på en raskere og enklere måte.

En enklere og mer effektiv måte å kommunisere med deltakerne på?

 • Et slikt system tillater deg å sende e-post og sms direkte til deltakerne.
 • Flettekoder gjør også innholdet mer personlig, samt at du kan kommunisere med mange på en gang.
 • Ved å sette filtre på ulike kategorier eller aktiviteter som deltakerne er påmeldt til, kan du tilpasse informasjonen og budskapet etter de ulike gruppenes behov.

Les mer:  

Bedre betalingsløsninger?

 • I et event management system kan du enten ta betalt fra deltakerne når de registrerer seg, eller så kan du generere fakturaer og sende disse senere til dem som deltok.
 • Du kan administrere deltakeravgiften med kredittkort, eller faktura. Utover dette kan du ha ulike deltakerkategoripriser hvorav moms blir ivaretatt og systemet korrigerer fakturaene direkte ved endringer og sender ut disse når de er oppdaterte.
 • Alle som ikke betaler i tide vil også automatisk få en påminnelse. Slik har du hele tiden fullt kontroll på det økonomiske.

Personlig oppfølging og support

 • Er norsk support og veiledning av et påmeldingssystem viktig for deg? Husk å sjekke hva leverandøren tilbyr. Kanskje trenger du også litt rådgivning og tips underveis på generell logistikk av arrangementer?
 • Noen systemer tilbyr erfarne rådgivere som hjelper deg med tekniske spørsmål og daglig support både over telefon og på mail.
 • Slik kan du være sikker på at du blir fulgt opp med både nyttige tips og triks, opplæring og ukentlige gratis webinarer om systemet hvis du ønsker.

Er du ellers på jakt etter et brukervennlig, lettvint og effektivt påmeldingssystem? Hvis svaret er “ja” og du kjenner deg igjen i alle punktene overfor, kan Provisos event management system være noe for deg.

Det fins mange, både gratis og billige påmeldingssystemer en kan ta i bruk der ute. Men husk at dersom noe av det over er viktig for deg, så bør du kanskje vurdere et litt mer avansert system.

Vi i Proviso ønsker å gjøre arrangementet ditt til noe du kan være stolt av, og hjelper deg hele veien – fra A til Å. Ta gjerne kontakt med oss for å vite mer.

prøv proviso event

Hvilket påmeldingssystem passer best for deg?
Skrevet av Christine Martin

Christine Jacobsen Martin er styreleder i Proviso AS og har lang erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og prosjektledelse, de siste 15 årene rettet mot møte- og konferanseindustrien. Hun er den som overordnet styrer utviklingen av Provisos tjenester i retning av det kundene ønsker seg og markedet krever. Når hun ikke jobber er hun ute og sykler eller løper, alltid på jakt etter noe som er mer slitsomt enn sist.

Andre leste også