Skip to main content

Etter arrangementet

Enklere oppfølging etter at arrangementet er gjennomført

Proviso_After event

Be om tilbakemelding, på godt og vondt!

Hvis du virkelig er interessert i å måle hvor fornøyde alle deltakerne var, er det viktig at du gir alle mulighet til å komme med tilbakemelding. Med andre ord: spør dem! 

  • Hva gikk bra, og hva gikk ikke fullt så bra?
  • Hva likte deltakerne, og hva likte de ikke?
  • Hva ønsker de at du skal gjøre mer eller mindre av til neste gang?

Det er naturligvis ikke alle som svarer, men hvis dette gjøres samtidig med at arrangementet avsluttes, får du som regel nok svar tilbake til at du får dannet deg et bilde av inntrykket de har. Gode innspill fra de fremmøtte gir deg verdifull innsikt i hva deltakerne likte godt, og hva du eventuelt kan gjøre enda bedre neste gang.

Kursbevis

Trenger deltakerne kursbevis eller annen dokumentasjon på kompetanse?

Når kursene gir faglig kompetanse som deltakerne skal kunne dokumentere i etterkant, kan dette gjøres enkelt gjennom kursbevismodulen i Proviso.

Proviso produserer ferdige maler med bedriftens eget design. Brukerne velger aktuell mal og sender til alle som er registrert som «møtt».

Flettekoder gjør at navn på deltaker, sted, dato og navn på arrangement automatisk fylles inn ved utsendelse. Signaturer lastes opp i forkant og lagres, slik at arrangør selv velger hvem som skal «signere» på akkurat det kurset.Deltakerne mottar kursbevis som en lenke på e-post og kan selv lagre kursbeviset som PDF på relevant sted.

Proviso- illustrations _Certificate
11-Proviso_Secure data

All historikk ligger trygt lagret til neste gang

All historikk ligger trygt lagret til neste gang du skal ha tilsvarende arrangement.

Du kan enkelt kopiere alt du gjorde sist, bare justere litt på dato og bilder og voalá! Enklere blir det ikke.

Hvis noen har sluttet siden sist slipper du å rote i gamle permer eller eposter som kanskje ikke er så enkelt å finne igjen.

Dataene ligger lagret så lenge du har bestemt i avtalen med Proviso og det finnes mange smarte funksjoner du kan bruke hvis du av personvernhensyn ikke vil spare på alt. Du kan f.eks. slette svar fra deltakere på en angitt dato eller anonymisere personlig informasjon. Det kan være en fin måte å bevare historikk, uten å lagre persondata unødvendig lenge.

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager