Skip to content

Arrangementsdagen

Full kontroll og deltakeropplevelse i særklasse

5-Proviso_Day of the event

Rask og køfri innsjekk med eller uten navneskilt

Bruker du fortsatt navnelister på papir som du krysser ut når deltakerne kommer? Og forhåndstrykker navneskilt som ligger utover et langt bord?

Da er det på tide å gjøre en vri! Med Proviso sin modul for elektronisk innsjekk sendes en SMS (eller e-post) med QR-kode til deltakerne rett før arrangementet – og du kan raskt og enkelt skanne inn deltakere når de kommer. Du slipper å lete i lister og krysse av, alle deltakere er sikre på å bli "funnet" og du har full kontroll på hvem som er der. 

Trenger du navneskilt, kan du velge å printe det ut samtidig med innsjekk. Du sparer mye jobb, sparer miljøet (fordi du bare printer ut til de som faktisk kommer) og gjør det enklere både for deg selv og deltakeren.

Enkelt for deltaker med app på mobilen

Deltakerappen til Proviso samler all viktig informasjon på ett sted! Deltaker trenger ikke laste ned noe, og finner all informasjon, inkludert QR kode i appen.

Appen er nettbasert og settes enkelt opp for aktuelt arrangement. Appen distribueres direkte til deltakere som en lenke sendt på sms og deltakere trenger ikke gå til App Store eller Google Play for å laste ned noe. Det er heller ikke behov for å logge inn. Lenken er personlig og deltaker får enkelt opp egen informasjon.

I appen kan du samle all relevant og nyttig informasjon for deltakerne, så slipper de å lete gjennom arkiverte e-poster og gamle sms. I tillegg gir appen mulighet for deltakere å kommunisere enkelt med arrangør og andre deltakere før, under og etter arrangementet.

Som Proviso bruker kan du se hvor mange av deltakerne som har åpnet lenken til appen.

Proviso- illustrations _Communicate
3-Proviso_Communication

Be om tilbakemeldinger underveis og få med alle

Det kan være nyttig underveis i et arrangement å be deltakerne komme med sine meninger eller spørsmål. Men husk at ikke alle liker å snakke i plenum med mange til stede ...

Meningsmålinger (polls) er et nyttig verktøy for raskt og enkelt å kunne be deltakerne gi sine tilbakemeldinger underveis i arrangementet. Det kan brukes enten deltakerne er fysisk til stede på et arrangement eller deltar digitalt. Kanskje er det faglige vurderinger som arrangør ønsker innspill på, avstemminger som skal gjennomføres, eller rett og slett en mulighet for deltakerne til å stille spørsmål.

Husk at mange kvier seg for å mene noe i plenum eller stille spørsmål. Dermed kan mange brenne inne med gode innspill eller spørsmål de ikke får svar på. Dette er dumt både for deltaker og arrangør. Da kan en meningsmåling være en god løsning.

Når arrangør åpner for det, kan deltaker stemme, si sin mening eller stille spørsmål. Et lurt tips: Ha alltid en moderator mellom det som blir sendt inn, og det som vises i plenum. Våre erfaringer viser at meningsmålinger (polls) skaper engasjement og temperatur, og gjør arrangementet til en bedre opplevelse med større utbytte for alle involverte.

 

Trenger du bedre kontroll på arrangementsplanleggingen?

Prøv Proviso kostnadsfritt i 30 dager, og få full oversikt!

Prøv gratis i 30 dager