Skip to main content

Lyst til å bli en del av gjengen vår?

Våre medarbeidere er en av våre viktigste ressurser! Tror du at vi har noe spennende å tilføre hverandre, så ta kontakt. Vi er alltid interessert i en prat med flinke folk!

Ledige stillinger

Våre ledige stillinger akkurat nå

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.

Finner du ingen stilling som passer?

Av og til har vi ledige stillinger vi trenger å få fylt med de riktige menneskene. Men av og til kan vi lage plass, hvis de riktige menneskene er ledige for oss.

Er du en av de så ikke nøl med å ta kontakt!

Om Proviso

Hvem er vi?

Proviso AS ble etablert i 2007 og er Norges ledende teknologibedrift innenfor påmeldingssystem og deltakeradministrasjon. Erfarne og dedikerte medarbeidere bistår i tillegg kundene med konsulenttjenester innenfor planlegging, organisering og gjennomføring av arrangementer.

P1014685
ecit_march-14th-2022_kyle-meyr_lr0025

Om konsernet:

Proviso er en del av ECIT som er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2200 ansatte og over 2,5 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av våre verdier: Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.