Skip to main content

Bruker du Proviso og laster ned brukerappen, har du full kontroll på alle dine arrangementer, deltakere og detaljer direkte fra mobilen – uten at du må logge på jobbmailen og ødelegge feriemodusen.

Endelig ferie! Nå skal du skru helt av … bortsett fra at det kan du ikke.

Rett over ferien har du nemlig arrangementer. Og arrangementene bryr seg katten om alle fridagene du har plottet inn i kalenderen. 

“Skru helt av” er derfor en ønskedrøm. Neida, i år som i fjor må du nok pent logge deg på jobbmailen flere ganger i løpet av ferien, for å følge med litt underveis. Kanskje er det utvikling på arrangementet, som gjør at det er noe du bør følge opp …

Men vi vet alle hva som skjer idet vi logger oss på jobb-eposten. Innboksen bare ligger der på lur, parat til å hoppe på deg med alle sine forespørsler, mailtråder og ting du egentlig burde ha svart på i forgårs.

Klar for en bedre og mer avslappende måte å gjøre det på?

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

 

Velkommen til Proviso brukerapp!

Har du arrangementene dine i Proviso og har lastet ned brukerappen vår, kan du veldig enkelt ta en liten “sniktitt” innimellom, uten at du må logge deg på jobbmailen og samtidig få med deg alt annet som skjer i bedriften.

I Proviso brukerapp finner du som arrangør all informasjon om alle arrangementene og deltakerne dine, også når du er på farten.

OK, la oss se litt nærmere på noen av måtene brukerappen hjelper deg med å ha oversikt og kontroll i ferien, uten at du blir eksponert for alt det andre som skjer på jobbfronten.

 

Du får en kjapp og enkel oversikt over antall deltakere

Dersom du ser at det er flere eller færre enn du har bestilt plass til, kan det være lurt at noen kontakter arrangementsstedet, slik at dere slipper å betale for flere enn de som kommer. Eller eventuelt at dere ber arrangementsstedet om å gjøre plass til flere.

Er det færre deltakere enn du ønsker, eller går påmeldingen saktere enn du ønsker? Da kan kanskje noen av de som ikke har ferie, markedsføre arrangementet litt ekstra på sosiale medier eller andre steder hvor dere treffer målgruppen deres?

 

Les også: La påmeldingssystemet gjøre jobben mens du er på ferie

 

Flere eksempler på hvordan du enkelt holder styr på deltakerne med brukerappen

Full oversikt over deltakerbetalinger: Har du betaling, er det alltid trygt å godt å se hvor mange som har betalt, og hvor mye som gjenstår å betale. I tillegg vet du at litt trege betalere får en hyggelig påminnelse om å gjøre opp hvis betalingsfrist er passert.

Enkelt å holde deltakerne oppdatert: Kanskje er det slik at du bør sende ut informasjon én eller flere i løpet av sommeren? Dersom du ikke allerede har tidsinnstilt utsendelser før du dro på ferie, kan du du enkelt sende allerede ferdiglagde e-poster fra appen. Eller så kan du skrive meldinger direkte til én eller flere.

Kanskje har du overnatting og må utvide eller redusere antall rom for de deltakerne som trenger det?

 

Den moderne arrangør på ferie …

… bruker mobilen enten hun sitter på solsengen, kaféen eller restauranten. Akkurat som alle oss andre.

Hun sender snap til venner og bekjente.

Hun sveiper over nyhetene på nettavisene.

Hun laster opp noen bilder på Instagram.

Hun går inn i Proviso-appen og sender en ferdiglagd e-post til deltakerne.

Hun sjekker værmeldingen, og svarer på en kommentar på Insta.

Alt uten at feriepulsen har steget et hakk …!

 

En ferierende arrangementsprofesjonell med hvilepuls? “There is an app for that”

Hvem synes vel ikke det er deilig med etterlengtet ferie? Men hvis du er den eneste i bedriften din som har oversikt over arrangementene, vet du at det ligger myyye arbeid og stress og venter på deg når du er ferdig med ferien. 

Det er en oppskrift på ødelagt feriemodus.

Hvis du derimot har kontrollen gjennom hele sommeren, uten å måtte koble deg på alt som skjer ellers på jobb, ja da kan du koble av slik du fortjener og trenger.

 

New Call-to-action